بررسی نمایش در سوریه با نگاه به آثار سعدالله ونوس

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال
  • کد COI اختصاصی: CDDA01_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 614
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا شهبازی

عضو هئیت علمی گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

محمد شیرالی

دانشجو کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

چکیده

در این آثار از کسی یا کسانی که ارتباط در لابه لای این نمایشنامه ها دارند بسیار وجود دارد. نویسنده به تناسب چیدمان کلمات واژهبه واژه می خواهد با این کتاب ها جنبه ای از زندگی و فعالیت خود را با نوع زندگی که دارد به مقایسه به اشتراک بگذرد. نمایشنامه هاینامبرده را با فهم عمیق درک کنیم و سپس به آنها نمره بدهیم. آنچه در کلیه آثار هست متنبه کردن انسان، و در حال خود نیزفعالیت های آموزشی و اینکه این اثر در هر قسمت فعالیت تعلیمی اثر و تنوع در نوع عرفانی این آثار را که باید فهمیده شود. اماشخصیت های این نمایش شخصیت پردازی را در راستای نمایش شدن و فعالیت در زمینه نویسندگی بگذارد.برخی مواقع نقش ها در هم تنیده می شود برای اینکه این نویسنده اشتراک نوشته ها را در نوشته میسر بسیار سعی می کند و اکثرفعالیت او منجر به یک فضای خاصی با ریزسنجی برای پیدایش باید زحمت کشید اما متضادها و توافق خالی از این مصلحت برخیشخصیت که از نام تا بازی گرفته ادامه می دهد. در اهمیت دادن به شخصیت کوشش می کند و لیکن همه می دانند که این نوع اندیشهدر سیر یک نمایشنامه که آنهم دیالوگ ها شبه کارهای فاصله گذاری در اجرا هستند. این متن از یک نظر انسانی را بهت زده می کنداما حساب خود را با مخاطب یکی نمی کند.شاید عبداله ونوس نتوانسته خیلی چیزهایی را که باید می گفت بگوید اما مطمئنا باید با یک عدسی قوی خواسته ها را از ابتدا تا انتهانه برای خود برای کامل کردن مخاطب می گذارد. از اشتباه خود در مورد مخاطب و خود نیز به راحتی همان جا یا جایی نزدیک و یکتحول در پیش دارد.

کلیدواژه ها

شخصیت، سعدالله ونوس، نمایشنامه زندگی هرگز، خرما فروش فقیر، پادشاه همان پادشاست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.