ایمن سازی شبکه های اجتماعی در برابر بیماری های همه گیر با استفاده از الگوریتم SHC

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEPS06_189
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 727
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن حیدری

موسسه آموزش عالی کارون اهواز

مهدی صادق زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

چکیده

دسترسی و استفاده آسان از اینترنت سبب شده است که اینترنت به یک هدف برای فعالیتهای ویرانگر تبدیل شود. از جمله این فعالیتهای ویرانگر، انتشار بدافزارهای کامپیوتری، اطلاعات غلط، جلوگیری از کارکرد صحیح سخت افزار، سرقت اطلاعات مالی و همچنین دسترسی به حسابهای شخصی است. دو راه معروف برای انتشار بیماریهای واگیر دار کرمهای اینترنتی و ایمیل های ویروسی میباشد. یکی از این محیطهای اینترنتی بسیار خطرناک، شبکه اجتماعی است. شبکه اجتماعی مجازی مثل هر شبکه اجتماعی از اجتماع و روابط انسانها در اجتماع تشکیل شده، تعداد روابط در یک شبکه یا اندازه شبکه در تعریف آن مهم نیست بلکه ممکن است نوع آن را تغییر دهد، کوچکترین اجتماع انسانی از 2 نفر تشکیل می شود. تشخیص بیماریهای واگیردار روز به روز در حال دشوارتر شدن است و در نتیجه کنترل و پیشگیری از آن به یک امر حیاتی تبدیل شده است تا بتوان امنیت کاربران استفاده کننده از این سرویس تامین شود. ایمن سازی، روشی برای کنترل و پیشگیری بیماریهاست که استفاده به موقع و بهینه آن هم بر میزان کارایی و هم کاهش هزینه ها نقش بسزایی دارد. در نتیجه هدف اصلی این پایان نامه شناسایی افرادی است که ایمن سازی آنها بیشترین تاثیر را در کاهش سرعت رشد بیماری دارد. با توجه به توضیحات ارائه داده شده، در این تحقیق روشی در راستای تشخیص گره های با مرکزیت بالاتر در راستای ایمن سازی شبکه اجتماعی از بیماری های همه گیر ارائه شده است. روش ارائه شده برمبنای الگوریتم جستجوی تپه نوردی تصادفی ارائه شده است. نتایج حاصل از پیاده سازی روش پیشنهادی بر روی یک مطالعه موردی نشان داد که میزان دقت روش پیشنهادی به مراتب نسبت به سایر روشهای ارائه شده بهبود یافته است.

کلیدواژه ها

ایمن سازی، شبکه اجتماعی، بیماری همه گیر، الگوریتم SHC، امنیت.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.