تاثیر و نقش شبکه های نسل پنجم (5G) در بهبود زندگی اجتماعی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CEPS06_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1526
نویسندگان
گروه کامپیوتر ، دانشکده فنی و مهندسی، واحد گچساران ، دانشگاه آزاد اسلامی ، گچساران ، ایران
مربی گروه کامپیوتر ، دانشگاه آزاد ، گچساران ، ایران
مربی گروه کامپیوتر ، دانشگاه آزاد ، گچساران ، ایران
چکیده
در طول سال ها، بازار مخابرات بی سیم به عنوان یکی از پویا ترین و سریع ترین بخش های رشد صنعت مخابرات جهان شناخته می شد. اما با توجه به اینکه نیاز بشر روز به روز در حال افزایش است بر همین اساس انسان همیشه در پی تلاش و نوآوری می باشد .در دنیای کنونی، پهنای باند موبایل در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است، زیرا نسل کنونی اینترنت عادت کرده است که نه فقط در خانه و یا در دفترکار، بلکه در هر جایی دسترسی به پهنای باند را داشته باشد. در سایه ی رشد و توسعه سریع فناوری های بی سیم ، نسل پنجم((5G سیستم های ارتباطی مطرح شد، که در ورای این پیشرفت هر یک از مشترکان مخابراتی میتوانند با سرعتی در حدود 11 هزار گیگابیت در ثانیه به اینترنت متصل شوند. سیستمی که در این بستر مورد استفاده قرار گرفته است بسته های اطلاعاتی را به صورت کاملا هوشمند جا به جا می کند و این یعنی اینکه داده ها بسیار هوشمندانه مسیریابی شده و با سرعت و امنیت بالا منتقل می شوند. در این نوشتار به طور کلی گذری به نسل های مختلف شبکه های ارتباطی تلفن همراه داریم و سپس بطور خاص به شبکه های5G و رویکردی که این شبکه ها در زندگی اجتماعی ما ایجاد می کنند می پردازیم .کلیدواژه ها
شبکه های نسل پنجم ، زندگی اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.