مقایسه میزان گاز های تولیدی در لندفیل با استفاده از نرم افزار لندجم در شرایط خشک و مرطوب (مطالعه موردی: شهر یزد)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین دوره همایش ملی مدل سازی وفناوری های جدید در مدیریت آب
- کد COI اختصاصی: MIWM01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 718
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران - محیط زیست دانشگاه بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران - محیط زیست دانشگاه بیرجند
دانشیار گروه مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه بیرجند
چکیده
تجزیه زباله ها در محل دفن زباله های شهری، توسط میکرو اورگانیسم ها، طی فرآیندهای بیولوژیکی بی هوازی انجام می شود که درنهایت منجر به تولید شیرابه زباله و بیوگاز خواهد شد. بیوگاز تولید شده دارای مواد آلی و طیف وسیعی از گازهای فرار و سمی می باشد. در اثر انتشار این گازها در اتمسفر، پدیده های مخرب زیست محیطی بوجود خواهد آمد که شامل پدیده گلخانهای و نازک شدن لایه ازن میباشد که به مرور زمان باعث بروز گرما در کره زمین خواهد شد .بنابراین میتوان با اتخاذ روشهای ساده و کم هزینه، اقدام به جمع آوری این گازها نمود که علاوه بر جلوگیری از ایجاد اثرات مخرب زیست محیطی، میتوان از این گازها به عنوان یک منبع تولید انرژی تجدید پذیر استفاده نمود. در این مطالعه لندفیل شهر یزد در دو محیط خشک و مرطوب با استفاده از نرم افزار لندجم مدل شده و میزان گاز خروجی در سال های مختلف محاسبه شده است. با توجه به نتایج بدست آمده از نرم افزار، حداکثر نسبت تولید گاز در 10 سال ابتدا عمر لندفیل در صورت باز چرخانی شیرابه در حالت شرایط مرطوب به خشک برابر با 8.33 میباشد. کل متان، دی اکسید کربن و ترکیبات آلی فرار غیرمتان تولیدی در این لندفیل،در حالت مرطوب که در سال 1395 بود به ترتیب برابر 5853، 16060، 251.6 تن در سال و بیشترین خروجی کل متان، دی اکسید کربن و ترکیبات آلی فرار غیرمتان تولیدی در حالت خشک که در سال 1396 بود به ترتیب برابر 824.7، 2263، 35.45 تن در سال بود.کلیدواژه ها
پسماند، گازمتان، لندفیل، نرم افزار لندجم، بیهوازیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.