استفاده از سیستم بیو راکتور غشایی در تصفیه ی فاضلاب ها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین دوره همایش ملی مدل سازی وفناوری های جدید در مدیریت آب
- کد COI اختصاصی: MIWM01_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 678
نویسندگان
استادیار،گروه عمران،دانشکده مهندسی، دانشگاه بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-محیط زیست، دانشکده مهندسی، دانشگاه بیرجند
چکیده
امروزه با توجه به افزایش جمعیت، رشد صنعت و کمبود شدید آب، نیاز به استفاده از سیستمهای پیشرفته ی تصفیه ی فاضلاب برای بازگردانی آب و استفاده ی دوباره از آن بیش ازپیش احساس میشود. سیستم بیوراکتور غشایی((MBR یکی از فناوریهای جدید در تصفیه ی فاضلاب است که دارای مزایایی ازجمله کیفیت بالای پساب خروجی، جاگیری کم، امکان توسعه ی ظرفیت بارگذاری، کاهش تولید لجن مازاد و... میباشد. در این روش به جای واحدهای ته نشینی، گندزدایی و فیلتراسیون از غشا استفاده میشود. بیوراکتور غشایی یک فرآیند تصفیه ی زیستی است که با ترکیب فرآیند تصفیه ی بیولوژیکی لجن فعال و فیلتراسیون غشایی انجام میگیرد؛ بنابراین استفاده از این سیستم باعث تحقق هدف مهندسان محیط زیست یعنی ایجاد یک سیستم تصفیه ی اقتصادی و کارآمد میشود. در این مقاله ابتدا سیستم بیوراکتور غشایی معرفی و مزایا و معایب آن نامبرده شده و در ادامه کاربرد آن در تصفیه ی فاضلابهای صنعتی، خانگی و شهری و بیمارستانی و ... بررسی شده است.کلیدواژه ها
سیستم بیوراکتور غشایی، فاضلاب خانگی، تصفیه ی زیستی، فاضلاب صنعتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.