چگونه توانستیم در کاهش میزان بی نظمی دانش آموزان کلاس سوم دبستان رشادت موثر باشم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی علمی،پژوهشی روانشناسی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: CPESCONF04_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر عبداله نژاد

کارشناسی ارشد علوم تربیتی، گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه تهران

چکیده

طرح اقدام پژوهی حاضر با هدف کاهش دادن میزان بی نظمی در دانش آموزان پایه ی سوم دبستان رشادت در سال تحصیلی 1398-1399 انجام شد، بی نظمی یکی از هنجارها و مسایلی است که در روند تعلیم و تربیت می تواند یک مخل باشد و جریان تربیت و تعلیم را در یک کلاس و در یک مدرسه با مشکل روبه رو خواهد کرد، مساله ی بی نظمی در یک کلاس و یک مدرسه می تواند بسیار مشکل آور باشد چون باعث تضییع حق دانش آموزان دیگر کلاس و مدرسه می شود، در نتیجه باید جهت حل این مشکل گام برداشت وراه حل هایی ارائه داد، در مدرسه ما، پایه ی سوم با داشتن 25 دانش آموز مواردی از این بی نظمی دارا بود ، که شرح دقیق آن را در ادامه ی کارا ارایه خواهیم کرد، بعد ازتشخیص علت های مشکل و جلسه با همکاران جهت مشورت در تصمیم گیری برای حل این مشکل، راه حل هایی ارائه شد که پاره ی اول و معلم پایه ی دوم دانش آموزانجهت جمع آوری اطلاعات در کلاس، حیاط مدرسه و کسب اطلاعات از اولیه دانش آموزان کلاس سوم، زمانی که به دفتر مدرسه جهت کسب اطلاع از وضعیت تحصیلی فرزندشان مراجعه می کنند مشاهده ی منظم و دقیق رفتار دانش آموزان در کلاس درس و ثبت دقیق آن ها، که این امور توسط بده و معلم فعلی پایه ی دوم انجام شده است. مشاهده ی دقیق رفتار و حرکات دانش اموزان پایه ی مدنظر در ساعات تفریح که توسط معاون آموزشی و ناظم مدرسه انجام شده است. دانش آموزان خودشان برنامه هایی برای نظم داشتن در زندگی برای خود برنامه ریزی کنند. اجرای این راهکارها و ثبت تعداد تکرار این رفتارها در جداول مختلف نشان دهنده ی این امر بود که تعداد تکرار این رفتار به شدت کاهش یافته است و که نشان دهنده ی اثربخش بودن فعالیت های انجام شده می باشد.

کلیدواژه ها

کاهش، بی نظمی، دانش اموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.