بررسی ایجاد بودجه با استفاده از تکنیک های پیشرفته مدیریت مالی درموسسه تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: RMIECONF01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1642
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد،دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی، دانشگاه شهید چمران اهواز، ایران
چکیده
بررسی ایجاد بودجه با استفاده از تکنیک های پیشرفته مدیریت مالی در موسسه تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. مدیران مالی با مسایل سرمایه گذاری وجوه در دارایی ها، کسب بهترین ترکیب تامین مالی و تقسیم سود به منظور افزایش ارزش کلی موسسه روبرو هستند. در صورت استفاده درست از تکنیک های پیشرفته مدیریت مالی، مدیران با اطمینان بیشتری قادر خواهند بود تصمیمات صحیحی را اتخاذ نمایند . این تحقیق به بررسی میزان استفاده از تکنیک های پیشرفته مدیریت مالی در شرکت های تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران می پردازد. نتایج حاصله از این تحقیق نشان داد که در موسسه های تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از تکنیک های تجزیه و تحلیل نسبت ها، بودجه بندی عملیاتی، بودجه بندی نقدی، بودجه بندی سرمایه ای، تجزیه و تحلیل نقطه سربسر استفاده می شود .لیکن در موسسه های مذکور تکنیک های مدیریت دارایی های جاری، مدیریت بدهی های جاری، تعیین ساختار سرمایه، تعیین سیاست های تعیین سود و ارزیابی قیمت سهام بکار گرفته نمی شوند . تحقیق حاضر همچنین اهمیت هر یک از تکنیک های پیشرفته مدیریت مالی را از دیدگاه مسوولان شرکت های تابعه سازمان گسترش مشخص نموده و تاثیر فقدان سیستم اطلاعاتی موثر و پایین بودن سطح دانش و تجربه پرسنل مالی موسسه های مزبور را بر محدودیت در استفاده از تکنیک های پیشرفته مدیریت مالی بیان می داردبین 10 موسسه از سال 1390 تا سال 1398 مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
بودجه بندی، تجزیه و تحلیل نسبت ها، تعیین ساختار سرمایه، تعیین سیاست های تقسیم سودمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.