ارائه الگوی برنامه ریزی زمان بندی در شرایط عدم قطعیت مدت زمان فعالیت ها برای پروژه های صنعتی (مطالعه موردی)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: RMIECONF01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 760
نویسندگان
گروه مهندسی صنایع ، دانشکده فنی و مهندسی ، واحد علی آباد کتول ، دانشگاه آزاد اسلامی ، گلستان ، ایران
چکیده
زمان بندی صحیح یکی از ارکان اصلی و لازمه موفقیت در مدیریت پروژه می باشد. روش های متعددی برای زمان بندی پروژه وجود دارد که از جمله آنها می توان به CPM و PERT و GRET اشاره کرد. این روش ها، به علت مشکلات موجود در نحوه تخمین مدت زمان فعالیت ها، توانایی مدل کردن پروژه های واقعی را نخواهند داشت.یکی از راهکارهای اساسی در برخورد با چنین مشکلاتی استفاده از نظریه فازی می باشد. نظریه فازی با در نظر گرفتن عدم قطعیت در پارامترهای تصمیم گیری و استفاده از مدل های ذهنی کارشناسان، رویکردی جهت نزدیک کردن مدل های زمان بندی پروژه به واقعیت می باشد. در این مقاله با استفاده از ایده های ارائه شده توسط دیگر محققین، روشی جدید برای زمان بندی پروژه در حالت فازی معرفی شده است. روش پیشنهادی شامل دو بخش می باشد. در بخش اول، در راستای اطلاعات مورد نیاز زمان بندی پروژه، با استفاده از روش های دلفی و میانگین وزنی، الگوریتمی برای تخمین مدت زمان فعالیت ها به صورت یک عدد فازی ذوزنقه ای، ارائه شده است. در بخش دوم، مدت زمان فعالیت های پروژه به صورت اعداد فازی ذوزنقه ای فرض می شود و سپس پارامترهای مهم تصمیم گیری و محاسبات رفت و زمان خاتمه پروژه به صورت فازی محاسبه می شود. مراحل انجام محاسبات در این روش با استفاده از یک مثال عددی به طور کامل تشریح شده است.کلیدواژه ها
زمان بندی پروژه، نظریه فازی، مدیریت و کنترل پروژه، تصمیم گیری، عدم قطعیتمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.