ارائه معماری یک ریز هسته توان پایین روی FPGA ، برای دسته بندی بسته های اینترنتی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم
  • کد COI اختصاصی: CSCG03_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 621
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید نوید موسوی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران،

مهدی عباسی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران

میلاد رفیعی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران

چکیده

امروزه برای ارتقاء کیفیت خدمات از دسته بندی بسته های اینترنتی به عنوان یک رویکرد اساسی در مسیریاب های شبکه سوئیچ های لایه سه دیواره های آتش ، شبکه های مبتنی بر نرم افزار استفاده می شود. در سالیان اخیر، پژوهشگران بامطالعه روش های مختلف اقدام به ارائه راهکاری هایی با رویکرد سخت افزاری و نرم افزاری برای دسته بندی بسته های اینترنتی کرده اند. استفاده از رویکردهای نرم افزاری در شبکه هایی با حجم ترافیک بالا همچون مراکز داده و ستون فقرات اینترنت به دلیل تاخیر ذاتی که این روش ها دارند، منجر به افزایش زمان جستجو و در نتیجه کاهش کارایی شبکه می شود . راهکارهای که به صورت سخت افزاری برای دسته بندی بسته های اینترنتی ارائه می شود، به دلیل گذردهی بالا، تاخیر پایین به عنوان یک شاه کلید حل مسئله، برای افزایش کیفیت خدمات مورد بررسی قرار می گیرد. در معماری پیشنهادی، اقدام به طراحی یک ریز هسته برای استفاده در موتورهای پردازشی برای پردازش قوانین در دسته بندی بسته های اینترنتی شده است. معماری پیشنهادی، بر روی Virtex-6 با فرکانس کاری 170MHz پیاده سازی شد. نتیجه ارزیابی نشان داد که توان مصرفی معماری پیشنهادی، 117 میلی وات است که 56 درصد نسبت به کم مصرف ترین معماری دسته بند سخت افزاری موجود بهینه تر است.

کلیدواژه ها

دسته بندی بسته های اینترنتی؛ هسته پردازشی؛ کیفیت خدمات؛ FPGA ؛ کاهش توان مصرفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.