سنتز پلی یورتان با الهام از پائک های صدفی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی شیمی و مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: IRCCE06_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 547
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد موحدیان

دانشکده پردیس ماهشهر دانشگاه امیرکبیر

گیتی میر محمد صادقی

دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه امیرکبیر

چکیده

با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست و همچنین کاهش مصرف مواد پتروشیمی پایه پژوهشگران در تلاش هستند تا با استفاده از مواد طبیعی و زیست مواد پلیمری با زیست سازگاری و سمیت پایین سنتز و تولید کنند. در سال های اخیر توجه به روغن های گیاهی از جمله روغن کرچک، کانولا و روغن های گیاهی برای سنتز مواد پلیمری از جمله پلی یورتان بیشتر شده است. ما در این پژوهش در تلاش هستیم با استفاده از دوپامین به دلیل ساختار شیمیایی ویژه و همچنین زیست سازگاری ، پلی یورتان که جزو مواد هوشمند و قابل طراحی در علم پلیمر شناخته می شود را سنتز و مورد بررسی قرار دهیم. ابتدا با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز به بررسی واکنش و پیوندهای ایجاد شده بعد از واکنش و پخت نمونه و سپس با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی به بررسی ساختار، مورفولوژی و جدایی فازی نمونه نهایی سنتز شده خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

پلی یورتان – دوپامین – جدایی فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.