بررسی تاثیر سازه های تاشوی قیچی سان (پانتوگراف ها)، در جهت تسریع اسکان دهی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: فصلنامه معماری سبز، دوره: 5، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_GRAR-5-4_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1590
نویسندگان
مدرس موسسه آموزش عالی شهریار آستارا، دپارتمان معماری، آستارا، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی شهریار استارا، دپارتمان معماری، آستارا، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی شهریار استارا، دپارتمان معماری، آستارا، ایران
چکیده
همه ساله افراد زیادی در سراسر دنیا در اثر وقوع حوادث طبیعی و جنگ خانه و کاشانه خود را از دست میدهند. در ایراننیز حوادثی چون زلزله و سیل بیشترین تعداد بی خانمان ها را در سال های اخیر در پی داشته است. پس از وقوع یک حادثهطبیعی گسترده یا جنگ زدگی، مناطق مسکونی به نوعی غیرقابل استفاده شده و افراد بازمانده ناگزیر به اسکان موقت درمکانی دیگر هستند. تاکنون چادرهای متنوعی به عنوان سرپناه اضطراری، طراحی و ساخته شده و در اختیار حادثه دیدگانقرار گرفته است. نیاز به سازه های متحرک در مناطق زلزله زده یا جنگی (جهت اسکان دهی سریع) که به طور ساده و سریعنصب شده و قابلیت حمل ونقل داشته باشد، باعث پیدایش سازه های تاشو فضاکار شد. خصوصیات بازشوندگی می تواندباعث استفاده چندین باره از یک سازه در یک محل یا مکان های متفاوت باشد. آنچه در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد،بررسی، تحلیلی سیستم سازهای تاشو برای ساخت پناهگاه موقت است. هدف از این پژوهش تعیین مدل های قابل تولید ومتنوع برای توسعه فرم های پیشنهادی و سیستم های قابل ساخت و در دسترس و اجرا برای مقابله با بی خانمانی در مواقعاضطراری است. با این نگرش به معرفی و چگونگی کاربرد سیستم سازهای تاشو پرداخته می شود.کلیدواژه ها
سازه های قیچی سان، سازه ی تاشو، اسکان دهیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.