استخراج هندسه و توپولوژی سازه های قیچی سان فرم آزاد سه بعدی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0916
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 901
نویسندگان
دانشیار دانشگاه هنر اسلامی تبریز ،
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اسلامی تبریز ،
چکیده
با توجه به نیاز بشر در عصر حاضر و همچنین نیاز به معماری پویا و کنترل پذیر و با توجه به این که امروزه معماری های پایدار بسیار مورد توجه معماران و مهندسان سازه است، معماران و مهندسین سازه در تلاشند تا فضاهایی با قابلیت تغییر عملکرد و تغییر فرم پذیر طراحی کنند تا در شرایط مختلف تغییر حالت داده و بهترین حالت ممکن را برای سازه ایجاد کند و همچنین امکان وجود فضاهای مطلوب تر و متنوع تری را فراهم آورد. سازه قیچی سان نوعی از سازه های گسترش پذیر است که از دو میله که از قسمت میانی توسط یک اتصال با یک درجه آزادی به هم متصل شده اند، تشکیل شده است. سازه های قیچی سان می توانند در انواع فرم های دو و سه بعدی ساخته شوند و در کاربری های مختلف معماری مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله به دو روش مختلف، به تولید فرم قیچی سان های سه بعدی فرم آزاد پرداخته میشود که روش اول از طریق اتصالات بنت و آلتمن و روش دوم از طریق تبدیل خطوط هم تراز موجود به سازه قیچی سان سه بعدی فرم آزاد، به تولیداین گونه سازه ها می پردازد.کلیدواژه ها
گسترش پذیری، سازه قیچی سان، قیچی سان سه بعدی فرم آزاد، اتصالات بنت و آلتمن، خطوط هم ترازمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.