برسی اثر جداگرLRB ودیواربرشی فولادی درساختمانهای فولادی مفصلی دارای نامنظمی کم در حالت سه بعدی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU06_0473
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 308
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جلال اصغری

کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه ازاد واحد قائمشهر

سیروس غلامپور

استادیار، دانشگاه ازاد واحد قائمشهر

چکیده

هدف از استفاده جداگر ها در ساختمان، مانع از انتقال مستقیم نیروی زلزله به روسازه می باشد. با بررسی نامنظمی هندسی در پلان و افزایش همزمان ارتفاع، تحت تحلیل تاریخچه زمانی غیر خطی توسط 8رکورد حوزه ی نزدیک که عبارتند از: Duzce، Kocaeli، Loma Prieta و... که توسط نرم افزار Etabs و Sap2000 مورد انالیز قرار گرفت، نتیجه ی حاصل از ان بیانگر این بود که دو عامل ارتفاع و نامنظمی تاثیر مستقیمی بر عملکرد جداگر دارد و هرچقدر که افزایش یابد، درصد عملکرد جداگر کاهش می یابد. اگرچه در مقایسه با حالت ساده و بدون جداگر؛ شتاب و جابجایی نسبی در طبقات کاهش می یابد ولکن استفاده از دیوار برشی فولادی و جداگر در ساختمان های میان مرتبه بیشترین درصد کاهش شتاب و جابجایی نسبی را نسبت به ساختمان های بلند به همراه دارد.

کلیدواژه ها

جداگر LRB، دیوار برشی فولادی، ساختمان فولادی، رکورد حوزه ی نزدیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.