نظام آراستگی محیط کار و تاثیر آن بربهره وری مامورین یگان حفاظت

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU06_0220
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 974
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناجی رئوفی

دانشجوی دکتری مدیریت توسعه،دانشگاه آزاد سلامی ،گروه مدیریت شوشتر،فرمانده یگان حفاظت بندر خرمشهر

محمد فرهادی

معاونت پشتیبانی- اداری،یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی

چکیده

نظم و ترتیب و ایمنی از مهم ترین عوامل دست یابی به موفقیت در سازمان هاست. نقش نظم و ترتیب به گونه ای است که در تمامی الگوها و استانداردهای مدیریتی و تعالی سازمانی در نظر قرار گرفته است. با توجه به منافع نظم و انضباط، سازمان های سرآمد اقدامات جدی و موثری در این باره انجام داده اند. امروزه. افزایش بهره وری از جمله مفاهیمی است که همواره تمامی سازمان ها به دنبال آن بوده و در هر مرحله از تاریخ به گونه ای آن را بیان نموده اند. پنج سین از جمله سیستمهایی است که سنگ بنای سایر سیستم های کیفیت و بهره وری به شمار می رود. کاهش خطاها، اشتباهات، حوادث و افزایش راندمان کاری، افزایش روحیه و انگیزه کارکنان و عملکرد مدیریت، به دلیل قابل رویت شدن مشکلات، کاهش هزینه ها و کاهش مصرف انرژی و دوباره کاری ها از آثار اجرای نظام آراستگی است. در این مقاله، با معرفی اصول و مفاهیم نظام آراستگی و همچنین مفهوم بهره وری، اجزا، ساختار و نیز اهمیت آن، الگویی تلفیقی برای افزایش بهره وری و نظم در سازمان ها معرفی شده که در این تحقیق روش اجرایی مناسبی برای اجرای نظام آراستگی و افزایش بهره وری طرح ریزی گردیده، تا، ضمن معرفی این الگوها و فنون، چگونگی به کارگیری و نهادینه کردن آن با توجه به شرایط یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی تبیین و با پیاده سازی 5s در نهایت موجب افزایش بهره وری یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی شود.

کلیدواژه ها

5s، بهره وری ،آراستگی ،یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.