مدیریت دانش و سیستم های اطلاعاتی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0207
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 760
نویسندگان
استادیار دانشگاه ازاد اسلامی واحد دهاقان ،تهران ،ایران
دانشجوی دکتری مدیریت رفتار سازمانی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات،ایران
دانشجوی دکتری مدیریت رفتار سازمانی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات ،تهران ،ایران
چکیده
مدیریت دانش مفهومی میان رشته ای است و تاکید آن بر دانش، آن را از سایر رویکردهای مدیریتی متمایز میکنند. بدون این تاکید، مدیریت دانش صرفا یک مفهوم تکراری مدیریت میشود و بدون توضیح روشن دانش بحث مدیریت دانش از هدف خود دور می افتد. با افزایش دانش تخصصی علاوه بر اینکه فرد میتواند شغل فعلی خود را به طور موثر و کارآمد انجام دهد، میتواند آمادگی لازم را نیز برای ارتفاء شغل همراه با مسئولیت بیشتر بدست آورد. بدیهی است زمانی کارکنان یک سازمان می توانند از پویائی لازم برخوردار باشند که با کمک سیستم های اطلاعاتی مناسب دانش حاصله را سازماندهی، شناسایی ذخیره و بازیابی نماید در دهه 80 میلادی این ایده مطرح شد که سیستمهای اطلاعاتی می توانند موجب برتری یک سازمان بر رقبایش شود و همین ایده برای چند تحقیق دیگر نشان داد که چگونه تکنولوژیهای جدید و در حال توسعه کامپیوتری نظیر بانکهای اطلاعاتی و شبکه های ارتباطی میتوانند موجب برتری یک سازمان بر رقبایش گردند سیستم های اطلاعاتی یک کسب و کار، به عنوان قطعات متصل شده به یک سازمان بزرگتر در نظر گرفته میشوند به علت اینکه فناوری اطلاعات نقش کلیدی را در مدیریت دانش بازی می کندشرکتها نوعا به سازمان فناوری اطلاعات برای رهبری و هدایت نزدیک میشوند. این معنی در برگیرنده فرصتهای خیره کننده است که نقش اولیه رهبری را در توسعه قلمروهای سرمایه فکری بر عهده میگیرند و به روشنی، ارزش نهایی فناوری اطلاعات را به اثبات می رساند. هدف تحقیق در واقع استفاده از سیستم های اطلاعاتی در موضوع مدیریت دانش هست و اینکه چگونه می توان از این طریق دانش به دست امده از اطلاعات موجود را مدیریت نمودکلیدواژه ها
مدیریت دانش، سیستم های اطلاعاتی، سازمان ، دانش، اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.