بررسی و مقایسه مسکن حمایتی در ایران و کشورهای پیشرفته
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش معماری و شهرسازی پایدار
- کد COI اختصاصی: NCSAC05_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 963
نویسندگان
پژوهشگر دکتری معماری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
استادیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
چکیده
افراد کم درآمد حقوق زیستی و اجتماعی مشابهی با دیگر افراد جامعه داشته و باید کیفیت زندگی و مسکن آنها به طور مطلوبی تامین شود. بی توجهی به این قضیه نه تنها منجر به بروز مشکلات اجتماعی، اقتصادی و زیستی نه تنها برای افراد کم درآمد می شود، بلکه عواقب آن نیز بر افراد مرفه نیز تاثیر غیرمستقیم می گذارد. چند دهه است که توجه به فاکتورهای کیفیت زندگی در تامین مساکن افراد کم درآمد اهمیت یافته و جزء مهمی از برنامه ریزی ها و سیاست های کشورهای پیشرفته و شمار می آید. در این راستا، استفاده از تجربیات کشورهای دیگر در خصوص مسکن حمایتی می تواند آثار سودمندی در پی داشته باشد. با توجه به سابقه ی طولانی مسکن حمایتی در کشورهای اروپایی و امریکایی، با بررسی ابعاد گوناگون برنامه تامین مسکن حمایتی در این کشورها، می تواند به لزوم موفقیت آن آگاهی یافت. بنابراین هدف اصلی این پژوهش، بررسی و کشف سیر تحول مسکن حمایتی در کشورهای پیشرو و مقایسه آن با مسکن حمایتی در ایران، جهت ارتقاء این نوع مسکن در کشور می باشد. جهت نیل به آن، روش توصیفی- تحلیلی با رویکرد اکتشافی استفاده شده است. این مقایسه در سه زمینه ی سیاستگذاری، برنامه ریزی و طراحی واجرا صورت گرفته است.کلیدواژه ها
مسکن، مسکن حمایتی، گروه کم درآمد، کیفیت زندگی، کشورهای پیشرفتهمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.