تشکیل گروه -n تائی با استفاده از عضوهای همانی آن گروه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی فیزیک، ریاضی و توسعه علوم پایه
  • کد COI اختصاصی: FMCBC01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 465
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رسول محمدزاده

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل

مهدی فعال امیری

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل

چکیده

در این مقاله در مورد گروه های -n تائی بحث خواهیم کرد، بدین صورت که با تعریف نگاشت -n تائی و خاصیت شرکت پذیری و با در نظر گرفتن چند شرط ابتدا نیم گروه -n تائی و سپس نیم گروه آبلی یا - (1,n) جابجائی را تعریف میکنیم و در ادامه معادله حل پذیر (حل پذیر روی ( i را تشکیل داده و سپس بوسیله آن به شبه گروه های -n تائی میرسیم که لازمه تعریف گروه -n تائی است و درنهایت با استفاده از این تعریف و شرایط موجود گروه -n تائی را تشکیل میدهیم. سپس با استفاده از تعاریف پایه ای که ذکر شد به برسی عناصر همانی می پردازیم . در ابتدا عنصر همانی چپ و راست را معرفی کرده و نتیجه گیری می کنیم که در گروه -n تائی عنصرهمانی یکتا نیست و در نهایت ثابت خواهیم کرد که با عناصرهمانی می توان گروه -n تائی تشکیل داد.

کلیدواژه ها

گروه های -n تایی، -(i,j) شرکت پذیر، شبه گروه -n تایی، معادله حل پذیر، نگاشت -n تایی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.