نقش ارتباطات بین گروهی در موفقیت تیم ملی والیبال

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,078

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_048

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

والیبال رده سنی بزرگسالان ایران از سال 2010 به عنوان نخستین ورزش تیمی ایران رشد چشمگیری در می ادین ب ین الملل ی داشته است.تا کنون تحقیقات گسترده ای در خصوص عوامل موثر بر موفقیت تیم های ورزشی انجام شده است، اما به تحقیقات پیرامون نقش ارتباطات در موفقیت ها توجه نشده است.این پژوهش پیمایشی به صورت کیفی و میدانی انجام شده است. اطلاعات مورد نیاز از روش مصاحبه عمقی با تمام ی اعضا ی تیم ملی والیبال ایران در سال 1393 و 1394 به دست آمده است. ارتباطات بین گروهی تیم ملی والیبال تاثیر مستقیم در موفقیت های این تیم دارد. همدلی، همکاری، ایجاد فضای دوستانه، ایده متحد، بلوغ فکری، هدف مشترک، انجام وظیفه، احترام، حرف شنوی، رقابت سالم و اسیر نشدن بازیکنان و کادر فنی به مسا یل حاشیه ای از عمده ترین عوامل و باورهای بازیکنان در ایجاد این ارتباطات مطلوب است.9 مولفه ارتباطات بین گروهی تعیین شده در این تحقیق همگی در این موفقیت دخیل هستند و نمی توان با یکی یا دو مولفه به هدف دست یافت.اقدامات فدراسیون والیبال برای افزایش انگیزه بازیکنان تاثیر مطلوب در رسیدن به اهداف دارد. مسئولین نباید در دیدار با ملی پوشان والیبال وعده هایی بدهند که عمل کردند به آنها در توانشان نباشد.عملکرد سرپرست تیم ملی والیبال برای الگو برداری در سایر تیم ها مناسب است. نبود بحث های حاشیه ای و وجود بحث ها ی فنی در ارتباطات کلامی از دیگر دلایل موفقیت است. حتی ارتباطات غیر کلامی تنها در خدمت اهداف تیم ملی والیبال است.

کلیدواژه ها:

موفقیت ، ارتباطات بین گروهی ، تیم ملی والیبال ایران

نویسندگان

هادی برادران افتخار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

سیدوحید عقیلی

دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی و خبر دانشگاه اسلامی آزاد

نسیم مجیدی قهرودی

دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی و خبر دانشگاه اسلامی آزاد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • آزاد ارمکی، نظریه های جامعه شناسی، تهران، انتشارات سروش، چاپ ...
  • تانکارد، جیمز، سورین، ورنر، ترجمه علیرضا دهقان، نظریه های ارتباطات، ...
  • دادگران، سید محمد، مبانی ارتباط جمعی _ نشر فیروزه، چاپ ...
  • ساروخانی، باقر، روش های تحقیق در علوم اجتماعی، پژوهشگاه علوم ...
  • فرهنگی، علی اکبر، ارتباطات انسانی، موسسه رسا، 1388 ...
  • گیل، دیوید، آدمز، بریجیت، الفبای ارتباطات، ترجمه رامین کریمیان، مهران ...
  • نمایش کامل مراجع