بررسی رابطه ابعاد سازمان یادگیرنده با یادگیری الکترونیکی مدرسه (دبستان و پیش دبستان) پیشتازان کامپیوتر ایران

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,577

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CISEDUCATION01_024

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392

چکیده مقاله:

سازمان یادگیرنده سازمانی است که با قدرت و به صورت جمعی یاد می گیرد و در جهان رقابتی امروز خود را دائماً به نحوی تغییر می دهد که بتواند با هدف موفقیت مجموعه سازمانی به نحو بهتری اطلاعات را جمع آوری، مدیریت و استفادهکند (مارکو آرت، 1996 ). سنگه 3 نیز معتقد است در قرن جدید تنها چیزی که می تواند شما را از بقیه رقبا جلوتر بیندازد، یادگیری سریعتر می باشد. یادگیری الکترونیکی شکلی از یادگیری می باشد که از طریق ابزارهای الکترونیکی متنوع عرضه و باشیوه های مختلف کنترل می شود و به وسیله ساختارهای گوناگون اجرا می شود، و اجرای آن بدون محدودیت جغرافیایی وزمانی می باشد.( ویکی پدیا، دانشنامه آزاد، 2009 ). یادگیری الکترونیکی چه در دانشگاه ها و چه در مدارس، به عنوان یکی از روش های پیشرفته آموزشی در دنیا مطرح است. به زبان ساده آموزش الکترونیکی کاربرد رایانه در فرآیند یاددهی و یادگیری.( مطرح است(مزینی، 1388 از ویژگی های یادگیری الکترونیکی فراهم آمدن زیر ساخت و فرصت مناسب برای تمام دست اندرکاران سیستم هایآموزشی می باشد تا هر چه سریعتر بتوانند آموزش های فراگیر و مبتنی بر آخرین فن آوری های موجود را در سازمان ها و موسسات خود آغاز نمایند؛ این امکان را خواهد داد تا هر فرد آهنگ یادگیری را خود مشخص نماید، ساعت کلاس را با برنامهروزانه خود تنظیم نماید (مولاناپور، 1385 ). در یادگیری الکترونیکی، فراهم آوردن فرصت های برابر آموزشی برای همه افراد، امکان پذیر است (رضوی، 1388 ). استفاده از پست الکترونیکی 4 برای مکاتبه غیر رسمی شخص با شخص، برقراری تابلو اعلانات کلاسی، جذب دانش آموزان در گفتگو با سایر دانش آموزان، توسعه یک صفحه خانگی کلاس و پیروی از روش عمقینیز از دیگر قابلیت های یادگیری الکترونیکی است. از تحقیقات پیشین می توان به پژوهش اسماعیلی لهمه ( 1388 ) اشاره نمود که ارتباطی بین الگوهای ذهنی با وضعموجود سازمان یادگیرنده نشان نداد. پرداختچی ( 1387 ) نشان داد دانشگاه ارومیه در تمامی ابعاد سازمان یادگیرنده از وضعیت مطلوب فاصله دارد. آسیابی ( 1382 ) دریافت میان ویژگی های سازمان یادگیرنده، آماده ترین عامل، دیدگاه سیستمی و ضعیف ترین عامل مهارت های فردی می باشد که مانع یادگیر ی می باشند . ملک شاهی ( 1388 دریافت که بین مدیریت دانش و ابعاد سازمان یادگیرنده ارتباط مثبتی وجود دارد . گرچهمطالعات زیادی به بررسی ابعاد سازمان یادگیرنده پرداختند ولی به نظر می رسد تاکنون پژوهشی به بررسی ارتباط سازمان یادگیرنده با یادگیری الکترونیکی با توجه به اهمی ت آنکه در بالا ذکر شده، نپرداخته است لذا انجام چنین پژوهشی برای بررسی ارتباط بین ابعاد سازمان یادگیرنده و یادگیری الکترونیکی ضرورت می یابد

نویسندگان

علیرضا ملک شاهی

کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

پریناز بنی سی

استادیار و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اسماعیلی لهمه، مریم.(1388). بررسی رابطه ابعاد سازمان یادگیرنده با اثر ...
  • آسیابی، ملیحه. (1382، بررسی رابطه بین جو سازمانی و توان ...
  • پرداختچی، محمدحسن و همکاران. (1387). مطالعه دانشگاه ارومیه بر اساس ...
  • دلاور، علی. (1380).مبانی نظری و عملی پژوهش در علوم انسانی، ...
  • رضوی، عباس (1388). ملاحظات اخلاقی در محیط های یادگیری الکترونیکی، ...
  • سنگه، پیتر. (1990). پنجمین فرمان. ترجمه حافظ کمال هدایت و ...
  • شهایی، بهنام.(1384). مبانی هشت گانه ارزیابی عملکرد. مجله تدبیر، شماره ...
  • عاصفی، اصفه (1385).متادیا در محیط آموزش الکترونیکی. مجله الکترونیکی پژوهشگاه ...
  • - فرهادی، ربابه.(1384).آموزش الکترونیکی پارادیم جدید در عصر اطلاعات. فصلنامه ...
  • محسنیان راد (1383). شیوه های رویارویی کشورهای در حال توسعه ...
  • ملک شاهی، علیرضا. (1388). بررسی رابطه سازمان یادگیرنده با مدیریت ...
  • مولانا پور، رامین (1385).خودآموز گام به گام آموزش الکترونیکی. ...
  • IsmailT john (2002). The design of an e-leorning system beyond ...
  • Marqua rdt, M.j.(1996). Building the learning orgonization: A systems opprooch ...
  • نمایش کامل مراجع