سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- بررسی مفهوم عشق در اشعار ایرج میرزا، (بررسی موردی: شعر قلب مادر، فرزندان، مثنوی زهره و منوچهر) ارائه شده در چهارمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در فرهنگ، زبان و ادبیات فارسی (1402)
- ترجمه: تجسم عینی سویه کاربردی هرمنوتیک فلسفی ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دانشجویی مطالعات زبان انگلیسی (1397)
- مقایسه و تحلیل فرهنگ عامه در بخش تاریخی شاهنامه فردوسی و تاریخ طبری با تکیه بر مشاغل ارائه شده در نخسیتن همایش ملی تحقیقات ادبی با رویکرد مطالعات تطبیقی (1397)
- بررسی نمودهای خودستایی در غزلیات عطار ارائه شده در سومین همایش متن پژوهی ادبی (نگاهی تازه به آثار مولانا) (1396)
- آشتی پذیری یا عدم آشتی پذیری حکمت ایمانی و حکمت یونانی با تاکید بر جامع الحکمتین ناصرخسرو و نان وحلوای شیخ بهایی ارائه شده در اولین کنگره بین المللی حکمت ناب (1394)
- تصوف در ترازوی اندیشه ی سعدی ارائه شده در جشنواره علمی فرهنگی «آموزگار ادب» گرامیداشت سعدی (1393)
- کلاس به مثابه متنی سیال با تکیه بر نظریه دریدا درباره نشانه ارائه شده در چهارمین همایش انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران (1392)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- بررسی ساختمان تصویرهای غزل های دوره بازگشت منتشر شده در مجله مطالعات زبانی و بلاغی (1403)
- تاملی تازه درباره مفهوم «دیدن» (ادراک مشاهدتی) در اندیشه مولانا با الهام از رویکرد هستی شناسانه هایدگر منتشر شده در فصلنامه جستارهای نوین ادبی (1403)
- شورش علیه طبقه خویشتن (بررسی تطبیقی تیپ شخصیت «ناتاشا» در رمان مادر و شیرین در داستان کوتاه نامه ها) منتشر شده در فصلنامه اجتماعیات در ادب فارسی (1403)
- نقد و بررسی تاملات آشوری درباره شعر منتشر شده در مجله نقد و نظریه ادبی (1403)
- از افق در تلقی نیچه ای تا افق در تلقی گادامری با تاملی در حکایت هایی از مثنوی معنوی منتشر شده در فصلنامه متن پژوهی ادبی (1402)
- تکرار موبه موی یک تجربه ی تاریخی در آفرینش تصویرهای شعری (تحلیل جایگاه سبک شناختی تصویرهای سروش اصفهانی) منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1402)
- هرمنوتیک سکوت در غزلیات شمس منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1402)
- بررسی سبک فرزندپروری در مدیر مدرسه جلال آل احمد بر مبنای نظریه دایانا بامریند منتشر شده در فصلنامه نقد ادبی (1402)
- دیدگاه هستی شناسانه هایدگر در باب استعاره منتشر شده در مجله ی پژوهش های ادبی فلسفی (1402)
- ابن عربی و استعاره؛ بررسی روش شناسی ابن عربی در تبیین عالم صغیر با تاکید بر نظریه استعاره جرجانی منتشر شده در دوفصلنامه پژوهش های دستوری و بلاغی (1402)
- معلولیت و بازنمایی آن در ادبیات: تحلیل سه حکایت از مثنوی معنوی مولانا با استفاده از مفهوم «پروتز روایی» منتشر شده در فصلنامه جستارهای نوین ادبی (1401)
- بررسی تطبیقی داستان شازده کوچولو و داستان وقتی مینا از خواب بیدار شد منتشر شده در پژوهشنامه ادبیات داستانی (1401)
- The Nature of Language and Its Terminology in Imam Mohammad Ghazzali’s Thoughts منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1401)
- تاملی تحلیلی – انتقادی در آرای زبانی سوسور و گادامر منتشر شده در دوفصلنامه علم زبان (1401)
- واکاوی هندسه تصویرهای شعری دوره بازگشت (در تاملی مقایسه ای با ساختمان تصویرهای شعری دیگر سبک های شعر فارسی) منتشر شده در دوفصلنامه پژوهش های دستوری و بلاغی (1401)
- بررسی مناسبات بینامتنی در حکایت های النوبه الثالثه، کشف الاسرار و روح الارواح براساس نظریه ژنت منتشر شده در پژوهشنامه ادبیات داستانی (1400)
- بررسی ساحات تفسیر زمینه زدایانه ابوسعید در اسرارالتوحید منتشر شده در فصلنامه ادبیات عرفانی و اسطوره شناختی (1400)
- مفهوم وحدت وجود در مشرب فکری مولانا و لف تالستوی منتشر شده در فصلنامه ادبیات عرفانی (1400)
- تحلیل لوگوس (زبان) در مثنوی معنوی و غزلیات شمس با رویکرد هستی شناسانه ی هایدگری منتشر شده در فصلنامه شعرپژوهی (بوستان ادب) (1400)
- بررسی تطبیقی مختصات مکتب رئالیسم سوسیالیستی در رمان های روسی و فارسی (مطالعه موردی: رمان های مادر، چگونه فولاد آبدیده شد؟، همسایه ها، و چشم هایش) منتشر شده در دوفصلنامه مطالعات بین رشته ای ادبیات، هنر و علوم انسانی (1400)
- از هرمنوتیک فلسفی گادامری تا ساختارشکنی دریدایی منتشر شده در مجله نقد و نظریه ادبی (1400)
- نگاهی تطبیقی به داستان قرآنی «موسی و خضر» و داستان «پسرخوانده» از لف تالستوی منتشر شده در دو فصلنامه پژوهشهای ادب عرفانی (گوهر گویا) (1400)
- Saussure reading of The Maqalat-e Shams-e Tabrizi منتشر شده در فصلنامه مطالعات و تحقیقات ادبی دانشگاه خوارزمی (1400)
- بررسی انتقادی پژوهش هایی با موضوع سکوت و خاموشی در آثار و اشعار مولانا منتشر شده در فصلنامه نقد ادبی (1400)
- بازنمایی «دیگری» در مثنوی منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1399)
- بررسی حکایات مشترک النوبه الثالثه کشف الاسرار و روح الارواح براساس نظریه ترامتنیت ژنت منتشر شده در دو فصلنامه پژوهشهای ادب عرفانی (گوهر گویا) (1399)
- ابوحیان توحیدی برفراز تقابل های دوگانه نظم و نثر در سنت ادبی- بلاغی اسلامی منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1399)
- از قوس هرمنوتیکی ریکور تا نوبت های سه گانه تاویلی در اندیشه و آثار عین القضات همدانی منتشر شده در فصلنامه ادبیات عرفانی (1399)
- هرمنوتیک: از نظریه تا نقد ادبی؟ منتشر شده در مجله نقد و نظریه ادبی (1399)
- از مکتب رمانتیسیسم تا هرمنوتیک رمانتیک (کلاسیک) منتشر شده در پژوهش نامه ی مکتب های ادبی (1399)
- شاهنامه نمود حذف، غیاب یا حضور دیگری منتشر شده در فصلنامه ادبیات عرفانی و اسطوره شناختی (1398)
- از «سویه کاربردی» در هرمنوتیک گادامری تا «به خود اختصاص دادن» در هرمنوتیک ریکور با تکیه بر متون عرفانی منتشر شده در دو فصلنامه پژوهشهای ادب عرفانی (گوهر گویا) (1398)
- معیارهای تمییز وقایع خیال منفصل به مدد روش هانری کربن در تذکره الاولیاء منتشر شده در فصلنامه ادبیات عرفانی (1397)
- درآمدی بر ادبیات شناسی منتشر شده در فصلنامه نقدنامه زبان و ادبیات فارسی (1397)
- نقدی بر تلقی رایج از هرمنوتیک فلسفی گادامری به مثابه هرمنوتیک خواننده محور/ مفسرمحور منتشر شده در فصلنامه نقد ادبی (1397)
- داستان «موسی و شبان» نمونه ای عینی از تحقق امتزاج افق ها در تلقی گادامری منتشر شده در فصلنامه نقد ادبی (1397)
- بررسی مولفه های پست مدرنیستی در رمان سنگ صبور چوبک منتشر شده در پژوهش نامه ی مکتب های ادبی (1397)
- دیگری در اندیشه و آثار ناصرخسرو منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1396)
- نگاهی تحلیلی انتقادی به اصالت ابیات مشهور به مرگ مادر سیاوش در شاهنامه منتشر شده در مجله مطالعات انتقادی ادبیات (1396)
- چندآوایی و چندزبانی باختینی و جلوه های آن در رمان سنگ صبور منتشر شده در فصلنامه متن پژوهی ادبی (1396)
- نمودهای مفهوم «دیگری» در اشعار فروغ فرخزاد منتشر شده در مجله ادبیات پارسی معاصر (1396)
- خوانشی تراژیک از داستان ابلیس در سنت عرفانی با رویکردی ارسطویی منتشر شده در دوفصلنامه تاریخ ادبیات (1396)
- بررسی رابطه ی «حافظ و خدا» در ساحت همسخنی و گفتگویی منتشر شده در فصلنامه شعرپژوهی (بوستان ادب) (1396)
- تحلیل روابط بینامتنی مثنوی ولدنامه، رساله سپهسالار و مناقب العارفین بر پایه نظریه ژرار ژنت منتشر شده در فصلنامه مطالعات نظریه و انواع ادبی (1395)
- پروین و مارکس؛ تا فراسوی طبقه منتشر شده در پژوهشنامه نقد ادبی و بلاغت (1395)
- تحلیل و نقد کتاب الثابت و المتحول (سنت و تجدد) منتشر شده در پژوهشنامه انتقادی متون و برنامه های علوم انسانی (1395)
- از قوس هرمنوتیکی ریکور تا نوبت های سه گانه تفسیری میبدی در کشف الاسرار منتشر شده در مجله نقد و نظریه ادبی (1395)
- ساحات معرفت شناختی زبان و سبک های زندگی در سنت غربی و اسلامی منتشر شده در فصلنامه حکمت اسلامی (1395)
- بررسی ساختار زبانی «کشف المحجوب و مصباح الهدایه» منتشر شده در مجله مطالعات زبانی و بلاغی (1395)
- دال ومدلول در اندیشه ناصر خسرو منتشر شده در دوماهنامه جستارهای زبانی (1394)
- تحلیل رابطه ی انسان و خدا در میراث عرفانی ابوالحسن خرقانی با الهام از نظریه ی من و تو ی مارتین بوبر منتشر شده در فصلنامه ادبیات عرفانی (1394)
- از تصلب ایدئولوژیک صفوی تا پلورالیسم سیاسی مذهبی پادشاهان هند؛ تاملی در وضع شعر و شاعری عهد صفویه منتشر شده در فصلنامه مطالعات و تحقیقات ادبی دانشگاه خوارزمی (1394)
- نگاهی انتقادی به حضور زنان در شاهنامه و ایلیاد و ادیسه هومر منتشر شده در مجله مطالعات انتقادی ادبیات (1393)
- از مخاطب راوی تا مخاطب روایت با تاملی در روایت های داستانی شاهنامه منتشر شده در دوفصلنامه زبان و ادبیات فارسی (1393)
- مقایسه تلقی دریدا و ناصرخسرو در نسبت گفتار و نوشتار منتشر شده در دوفصلنامه شناخت (1391)
- ازکلام محوری تا هرمنوتیک کلاسیک با تاملی بر آثار منثور ناصر خسرو منتشر شده در دو فصلنامه پژوهشهای ادب عرفانی (گوهر گویا) (1390)
- رویکردی انتقادی به رأی باختین در باب حماسه با محوریت شاهنامه فردوسی منتشر شده در فصلنامه پژوهش زبان و ادبیات فارسی (1389)