سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
- مدیر اجرایی اولین همایش ملی ایثار، مقاومت، جهاد و شهادت(1401)
- دبیر اجرایی سومین همایش ملی آسیب شناسی روانی(1401)
- مسئول دبیرخانه کنفرانس سومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی(1401)
- دبیر اجرایی دومین همایش ملی آسیب شناسی روانی(1400)
- مسئول دبیرخانه کنفرانس اولین همایش ملی دانشگاه آرمانی در گام دوم انقلاب(1400)
- دبیر اجرایی اولین همایش ملی آسیب شناسی روانی(1399)
- کارشناس دبیرخانه اولین همایش بین المللی مشاوره(1399)
مقالات کنفرانسهای داخلی
- Enhanced Neural Differentioation of Epidermal Neural Crest Stem Cell by Synergistic Effect of Lithium Carbonate and Crocin on BDNF and GDNF Expression as Neurotrophic Factors ارائه شده در سومین همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و سومین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب (1398)
- Investigating the Effect of Lithium on Differentiation of Epidermal Neural Crest Stem Cell into Neural Cells ارائه شده در سومین همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و سومین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب (1398)
- شناسایی و ارزیابی خدمات موردنیاز سالمندان از دیدگاه نخبگان، مدیران شهری و عامه مردم و تاثیر آن بر امید به زندگی آنها (مورد مطالعه: شهر کرمانشاه) ارائه شده در سومین همایش بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی (1397)
- بررسی میزان استفاده از گیاهان دارویی ارگانیک در بین طبقات اجتماعی ارائه شده در سومین همایش ملی کشت ارگانیک و ازدیاد گیاهان دارویی (1397)
- تشخیص آسیب المان های پل بوسیله ی پاسخ بدست آمده از خودروی عبوری و الگوریتم جستجوی ذرات باردار ارائه شده در اولین کنفرانس ملی مهندسی راه وترابری (1396)
- استفاده از فرآیند اسمز مستقیم جهت شست و شو و رفع گرفتگی غشای RO ارائه شده در پنجمین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی،مهندسی شیمی و نفت (1395)
- بهینه سازی و بررسی تاثیر متغیرها )دبی خوراک، دمای خوراک و فشار اسمزی( برمیزان ناخالصی آب تصفیه خروجی از سیستم اسمز معکوس ارائه شده در پنجمین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی،مهندسی شیمی و نفت (1395)
- اثر تنش خشکی بر اسانس گیاهان دارویی ارائه شده در نخستین همایش ملی انرژی های نو و توسعه پایدار (1395)
- پساب و فاضلاب و بررسی راه های مقابله و تصفیه پساب ارائه شده در اولین همایش ملی تصفیه آب و پسابهای صنعتی (1391)
- نقش مهندسی فناوری نانو دربیوتکنولوژی صنعت تصفیه آب ارائه شده در اولین همایش ملی تصفیه آب و پسابهای صنعتی (1391)
- نانوفناوری و کاربرد آن درتصفیه آب و فاضلاب ارائه شده در اولین همایش ملی تصفیه آب و پسابهای صنعتی (1391)
- سنتز الکتروشیمیایی نانو کامپوزیت پلی پیرول / مونت موریلونیت بر روی الکترود طلا ارائه شده در همایش ملی مواد نو (1387)
- تهیه و شناسائی نانو کامپوزیت پلی پیرول/کلینوپتیلولیت و کاربرد آن در حذف کروم از آب ارائه شده در شانزدهمین همایش بلور شناسی و کانی شناسی ایران (1387)
- سنتز نانومیله های اکسید روی اصلاح شده با اولئات سدیم ارائه شده در شانزدهمین همایش بلور شناسی و کانی شناسی ایران (1387)
- ردیابی نقطه حداکثر توان سیستم خور شیدی فوتوولتائیک به روش مد لغز شیTSMC ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق (1401)
- نگاهی بر حقوق اتباع بیگانه در اسناد بین المللی ونظام حقوقی ایران ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فقه و حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام (1400)
- بررسی ابعاد و زوایای مختلف پولشویی در اسناد بین المللی ونظام حقوقی ایران ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فقه و حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام (1400)
- The effect of metformin treatment on the gender and mortality of diabetic mice offsprings ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک (1399)
- اتلاف اسناد دولتی در حقوق کیفری ایران ارائه شده در سومین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی حقوق و علوم سیاسی (1399)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- نقش جندی شاپور در پیشرفت پزشکی در ایران باستان منتشر شده در فصلنامه جندی شاپور (1395)
- نقش هویت اجتماعی و هوش اجتماعی در پیش بینی گرایش دانش آموزان به رفتارهای پرخطر منتشر شده در فصلنامه روانشناسی مدرسه و آموزشگاه (1401)
- الگوی روابط ساختاری اعتیاد به تلفن همراه در دانش آموزان پسر بر اساس هیجان پذیری منفی و استعداد کسالت با نقش میانجی گری خودنظارتی: یک مطالعه توصیفی منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1401)
- Recent studies on antimicrobial and anticancer activities of saponins: a mini-review منتشر شده در مجله نانو میکرو بیوسیستم (1401)
- Stem cell therapy as a promising approach in the treatment of neurodegenerative disorders منتشر شده در مجله نوآوری علوم پزشکی و داروسازی آسیای مرکزی (1401)
- Stem cell therapy as a promising approach in the treatment of neurodegenerative disorders منتشر شده در مجله نوآوری علوم پزشکی و داروسازی آسیای مرکزی (1401)
- نمودهای هویت ملی در متون تالیفی و ترجمه ای ادبیات نوجوان منتشر شده در فصلنامه مطالعات زبان و ترجمه (1401)
- Antibacterial and antifungal activities of medicinal plant species and endophytes منتشر شده در مجله تحقیقات سلولی، مولکولی و زیست پزشکی (1401)
- تدوین مدل معادلات ساختاری پیش بینی حس تعلق به مدرسه بر اساس انسجام خانواده با نقش میانجی هوش معنوی در دانش آموزان پسر مقطع متوسطه دوم شهر اردبیل در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹: یک مطالعه توصیفی منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1400)
- بررسی الگوی روابط ساختاری وابستگی به تلفن همراه بر اساس انعطاف پذیری شناختی با نقش میانجی ناگویی هیجانی در دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۹: یک مطالعه توصیفی منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1399)
- مدل یابی اعتیاد به اینترنت بر اساس حساسیت بین فردی و تعارض زناشویی والدین با میانجی گری کنترل هدفمند در دانش آموزان شهر اردبیل در سال تحصیلی ۱۳۹۹: یک مطالعه توصیفی منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1399)
- تدوین مدلی برای پیش بینی ضربه عشقی بر اساس سبک های حل مساله با میانجی گری انعطاف پذیری شناختی در دانش جویان دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۸: یک مطالعه توصیفی منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1399)
- بررسی الگوی روابط ساختاری پرخاشگری سایبری بر اساس استرس ادراک شده با نقش میانجی وابستگی به شبکه های مجازی در دانش جویان دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۸: یک مطالعه توصیفی منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1399)
- بررسی تاثیر قابلیت اقتصادی گیاهان دارویی مرتعی بر توسعه گردشگری (مطالعه موردی: منطقه آبدانان استان ایلام) منتشر شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران (1399)
- بررسی نقش هم جوشی شناختی و هوش اجتماعی در پیش بینی سلامت عمومی پرستاران شاغل در بیمارستان های شهرستان پارس آباد در سال ۱۳۹۶: یک گزارش کوتاه منتشر شده در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (1397)