معرفی پیامرسان های ایرانی

2 تیر 1403 - خواندن 4 دقیقه - 92 بازدید

پیام رسان های ایرانی که در ایران بیشتر به صورت پیام رسان های داخلی شناخته می شود، به مجموعه ای از پیام رسان ها گفته می شود که در داخل ایران و توسط مردم ایران و یا توسط حکومت ساخته یا خریداری شده اند.




 


بله

پیام رسان بله،اپلیکیشن همراه، دارای امکانات بانکی بانک ملی ایران است در نتیجه در بله می توان عملیات هایی نظیر انتقال پول، درخواست پول، پرداخت قبوض مختلف و خرید شارژ را نیز با این اپلیکیشن بانک ملی انجام داد. در نتیجه بدین ترتیب به طور کلی می توان خدمات پیام رسان بله را به هر سه دسته مالی، پیام رسان و تعاملی تقسیم کرد.



 


ایتا 

پیام رسان ایتا محصول شرکت (اندیشه یاوران تمدن امروز) است که در سال ۱۳۹۶ شروع به فعالیت کرد.



 


روبیکا 

روبیکا یک اپلیکیشن جامع (سوپر اپلیکیشن) است که برای کاربران فارسی زبان در ایران، سرویس های متعددی را یکجا گرد هم آورده است. یکی از خدماتی که این نرم افزار ارائه می کند پیام رسانی متنی و صوتی است. تعداد کاربران 45 میلیون

کاربران ، این اپلیکیشن را به جاسوسی از اطلاعات تلگرامیشان متهم کرده بودند که در طی یک بیانیه ای شایعه بودن آن اثبات شد.



 


آی گپ 

سازنده این پیام رسان شرکت روی خط مدیا است که زیرنظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کدهای آن را تولید کرده است. بعدها محمدرسول کاظمی بنیان گذار آیگپ در توییتر اعلام کرد این پیام رسان از شرکت روی خط مدیا به شرکت توسعه فناوری های هوشمند کیان ایرانیان واگذار شده است. و این پیام رسان متعلق به شرکت توسعه فناوری های هوشمند کیان ایرانیان است آیگپ دارای رمزنگاری قوی و تماس صوتی و تصویری با کیفیت بالا و امن می باشد.



 


سروش پلاس

این نرم افزار در ابتدا تحت حمایت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بود اما در اسفند ۱۳۹۷ از صدا و سیما جدا شد و در حال حاضر به طور مستقل فعالیت می کند، پیامرسان سروش پس از جدا شدن از صدا وسیما نام خود را به سروش پلاس تغییر داد، سروش پلاس سرعت و کیفیت بهتری نسبت به سروش دارد. این نرم افزار تحت حمایت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گسترش یافته و بخش عمده ای از سهام این شرکت متعلق به صدا و سیما است.



 


گپ

گپ یک پیام رسانی ایرانی درجه یک مخصوص تلفن های هوشمند و رایانه های شخصی است که در سال ۱۳۹۳ساخته شد. گپ به کاربران خود این امکان را می دهد تا با یکدیگر به تبادل پیام های متنی، عکس، ویدئو و موسیقی، خواندن مطالب کانال های بین المللی، استفاده از بات های های هوشمند بپردازند و برقراری تماس صوتی ، تصویری و پخش زنده در گپ با کیفت بالا یکی از ویژگی های گپ به شمار می آید. تعداد کاربران این پیامرسان با استناد به کانال اصلی آن، تا اوایل سال ۹۹ حدود ۵ میلیون نفر است.



 


بیسفون

پیام رسان ایرانی است که توسط شرکت Bistalk در سال ۱۳۹۲عرضه شد و امکانات آن تقریبا شبیه تلگرام بوده و هست و تقریبا توانسته نیاز کاربران را برطرف کند.



 


ویسپی

ویسپی پیام رسانی چینی بود که توسط شرکت های ایرانی خریداری شده است و سرورهای آن به درون ایران انتقال پیدا کرد.



 


ما

پیام رسان ایرانی است که محصول استارتاپ دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حمایت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است. مدیر پروژه این پیام رسان ارشیا بادی دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی است.



 


شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد)

شبکه آموزشی دانش آموز مشهور با سرواژه شاد نرم افزاری ارتباطی و آموزشی است که در پی دنیاگیری کروناویروس در ایران به دلیل عدم امکان حضور دانش آموزان در مدارس ایران راه اندازی شد. صاحب امتیاز این نرم افزار وزارت آموزش و پرورش ایران است و دانش آموزان، معلمان و مدیران افرادی هستند که از این نرم افزار استفاده می کنند. این نرم افزار توسط شرکت توسکا برنامه نویسی شده است.

کانال پیام رسانامیرعلی پاشائی فرد تیمورلوئيپیامرسانروبیکاایتا