بهبود پروتکل مسیریابی AODV با استفاده از خوشه یابی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی شهر هوشمند چالش ها و راهبردها
- کد COI اختصاصی: SMARTCITYC01_252
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 570
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی، اصفهان، ایران
استادیار، هیئت علمی، دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی، اصفهان، ایران
چکیده
امروزه شبکه های بی سیم به دلیل کاربردهای که دارد که و همچنین سرویس هایی که ارائه می دهد، رشد چشمگیری داشته است. ایجاد شبکه با زیر ساخت باعث محدودیت در شبکه های موبایل می شود. لذا شبکه های بدون زیر ساخت می تواند ایده خوبی برای ادامه مخابرات بی سیم باشد . مسیریابی یکی ازاصلی ترین مفاهیم در شبک های کامپیوتری است هدف در مسیریابی پیدا کردن مسیری بهینه بین مبدا و مقصداست انتخاب مسیر مناسب می تواند به شدت در افزایش کارایی شبکه موثر باشد مسیریابی موثر براساس خوشه وانرژی برای ارسال داده در شبکه های ad-hoc متحرک بدون هیچ پایه یا سنسورهای مرکزی و به صورت لحظه ای و آنی شکل می گیرند. در این شبکه ها AODV بهترین مسیر را براساس نقطه مقصد و سنسور مقصد که قرار است داده ها به آنجا ارسال شوندانتخاب می کند. در این مقاله یک روش جدید مبتنی بر خوشه بندی و پیش بینی مسیر در AODV ارائه شده است. در روش پیشنهاد شده، در شرو تمامی سنسورها براساس الگوریتم خوشه بندی kmeans بهبود یافته با الگوریتم کولونی زنبور عسل خوشه بندی می شوند. سپس فراین مسیریابی بهبود یافته مبتنی بر انرژی در AODV اجرا می شوند. این روش روی تعیین سنسورهای هدف یا سنسور هدف تمرکز دارد. سپس را براساس انرژی باقیمانده در هر سنسور در مسیر یا سطح انرژی سنسورهای موجود در مسیر، که اکنون همان سرخوشه ها هستند، تعیین می کند. هر پایانی در مسیر سنسور براساس بسته های درخواست شده و بسته های و بسته های پاسخ داده شده مسیر پیام را پیدا خواهد کرد. پس از این که بسته پاسخ مسیر از یک سنسور انتهایی توسط یک سنسو ر در مسیر مربوطه دریافت شد فرآیند ایجاد خوشه مسیر صورت می گیرد تاانتقال داده ها مقصد انجام شود در پروتکل پیشنهاد شده با ایجاد خوشه مسیر سنسورهایی که در مسیر نیسند اجازه ارسال داده را ندارند. البته داده ها یا پیام ها از مقصد تا سنسورهای تحت پوشش در شبکه ارسال خواهندشد. در مقایسه با سایر پروتکلهای مسیریابی پروتکل پیشنهادی به عنوان یک پروتکل غیر فعال AODV بهبود یافته دارای پارامترهای ارزیابی بهتری نسبت به پروتکل های مشابه مثل AODV دارد.کلیدواژه ها
و AODV ، ارسال داده MANET-، الگوریتم های مسیریابی- پروتکل مسیریابیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.