اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید 852
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
- کد COI اختصاصی: BAGHBANI06_152
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2384
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر و عضو باشگاه پژوهشگر
عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان و دانشگاه پیام نور ابهر
دانشجوی کارشناسی علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر و عضو باشگاه پژوهشگر
چکیده
این تحقیق در سال 1387 در دانشگاه پیام نور ابهر با هدف بررسی اثرات تیمارهای مختلف ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل بریدنی آلسترو مریا رقم هیبرید 852 انجام شد. این آزمایش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه CRD با دو فاکتور ساکارز در مقادیر 0،1،2 درصد و اسید سیتریک در مقادیر 0،100،200،300 پی پی ام در 3 تکرار اجرا شد. گل های بریدنی السترومریا زمانی که 4 گل آن ها باز شده و هر شاخه نیز دارای 4 غنچه بود تهیه شدند و درون محلولهای ذکر شده در محیط آزمایشگاه قرار داده شدند. در مدت اجرای طرح دما و رطوبت محبط کنترل شد و صفاتی مانند ماندگاری گلها و برگها، میزان جذب محلول، محتوای نسبی آب گل ها و برگ ها اندازه گیری شد. تجزیه آماری داده ها با استفاده از نرم افزار MSTAT-C و مقایسات میانگین توسط آزمون دانکن انجام شد و نتایج نشان داد که: مصرف ساکارز 2 درصد نسبت سایر تیمارها تاثیر معنی داری در افزایش ماندگاری گلها داشته ولی سایر سطوح به کار برده شده نسبت به هم اختلاف معنی داری نشان ندادند. همچنین مصرف 100 پی پی ام اسید سیتریک نسبت به سایر تیمارها تاثیر معنی داری در میزان جذب محلول نشان داد و تاثیر متقابل ساکارز 2 درصد و اسید سیتریک 200 پی پی ام بیشترین اثر معنی دار را در ماندگاری گلها داشته و ماندگاری را به 27 روز افزایش داد و کمترین میزان تاثیر به اسید سیتریک 300 پی پی ام مربوط می شود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تاثیرات گسترش شهری بر تنوع زیستی در شهر
- Extraction And Sequencing of NPF Gene In Lotus Plant, InOrder To Prevent Alzheimer's Disease
- Extraction And Sequencing of NPF Gene In Lotus Plant, In Order To Prevent Alzheimer's Disease
- Chemical composition of the essential oils isolated from Phlomis olivieri Benth (Lamiaceae) in Hamedan province
- The essential oil compositions of fresh and air-dried flowers of Rosa damascena
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.