مروری بر بلاک چین:معرفی تکنولوژی بلاک چین،الگوریتم های اجماع، کاربردها و چالش های باز

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی شهر هوشمند چالش ها و راهبردها
  • کد COI اختصاصی: SMARTCITYC01_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1544
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رضا مقصودی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزاز، موسسه آموزش عالی زند شیراز ،،شیراز

امیر حسین راسخ

استادیار ، گروه مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی زند شیراز ، شیراز

بتسابه تنوری

استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر موسسه آموزش عالی زند شیراز ، شیراز

چکیده

امروزه بلاک چین خود را به عنوان یک انقلاب جدید در حوزه فناوری معرفی کرده است با توجه به حذف واسطه ها توسط این فناوری وپایداری اطلاعات ،ناشناس ماندن هویت کاربران،قابلیت ردیابی اطلاعات، بلاک چین مورد توجه حوزههای علوم مختلف قرار گرفته است.پوشش کاربردهای متعددی در اینترنت ا شیا،خدمات عمومی و اجتماعی ،مدیریت ریسک و خدمات مالی بلاک چین را به یکی از موضوعه ای داغ تحقیق تبدیل کرده که باعث انجام تحقیق های زیادی در این زمینه شده است اما تمرکزبیشتراین کارها برارزهای رمزنگاری شده بوده است . در این مقاله تمرکز بر فناوری بلاک چین معطوف می شود وبلاک چین از نظر فنی و ساختاری بررسی می شود و انواع بلاک چینمعرفی می شود،همچنین الگوریتم های اجماع معرفی می شوند،کاربردهای مختلف بلاک چین بیان می شود،چالش ها و راه حل ها و پیشرفت های اخیر مورد بحث قرار می گیرد و مسیرهای مهم تحقیق های آینده پیشنهاد می شود

کلیدواژه ها

بلاک چین ، رمزارزها،الگوریتم های اجماع ،قرارداد هوشمند ،اینترنت اشیا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.