بررسی اپیدمیولوژیک عفونت های بیمارستانی و مقاومت آنتی بیوتیک در بخش ICU بیمارستان شهید رجایی قزوین در شش ماه اول سال 1398
سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 596
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MESMED09_017
تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1398
چکیده مقاله:
مقدمه: عفونت های بیمارستانی یکی از مشکلات مهم بیماران بستری در بیمارستان می باشد. خصوصا بیماران بستری در ICU که با توجه به نوع اقدامات و مدت زمان بستری بیشتر مستعد می باشند. علارغم این که حدود 9 در صد از بیماران بستری بیمارستان در بخش ICU بستری هستند ولی بیش از 32 در صد از عفونت ها کل بیمارستان بستری هستند ولی بیش از 32 در صد از عفونت ها کل بیمارستان را به خود اختصاص داده است روش کار: این یک مطالعه توصیفی می باشد که با استفاده از سامانه نظام مراقبت عفونت های بیمارستانی در شش ماه اول سال 1398 در بخش ICU بیمارستان شهید رجایی قزوین انجام شده است. به بررسی شیوع میکروبی و مقاومت انتی بیوتیک در این بخش پرداخته شده است.یافته ها: از تعداد 401 بیمار بستری شده در بخشICU 52 مورد از بیماران با علائم بالینی و کشت مثبت بررسی شده است. 26 مورد از کشت ها مربوط به کلبسیلا با مقاومت آنتی بیوتیک 73 در صد به سفالوسپورین نسل 4-3 و مهارکننده های بتا لاکتاماز گزارش شده است. در رتبه دوم E-coil با 11 مورد کشت که با مقاومت 90 درصد نسبت به سفالوسپورین های نسل 4-3 و 100 در صد مقاومت آنتی بیوتیکی بتالاکتامازها گزارش شده است. میکروارگانیسم بعدی 9 مورد سودومونا بود. با مقاومت میکروبی 100 کارباپنم و در اخر 5 مورد آستنتو باکتر با مقاومتمیکروبی 100 سفتازیدیم و امینوگلیکوزید گزارش شده است.نتیجه گیری: با توجه به میکروارگانیسم های کشت ها و مقاومت آنتی بیوتیک که در آنها مشاهده می شود بسیاری از آنتی بیوتیک های تجویزی در عفونت ها بی اثر بوده با توجه به هزینه بسیار بالای این آنتی بیوتیک ها میتوان با انتخاب انتی بیوتیک صحیح هم در کاهش عفونت های بیمارستانی و هم در کاهش هزینه درمان تاثیر گذار بود.
نویسندگان