سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICME16_085
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر متغیرهای فرآیند بر روی خواص مکانیکی قطعات ساخته شده از جنس POM با استفاده ازپرینتر سه بعدی به روش FDM
چکیده مقاله:
روش پرینت سه بعدی FDM از جمله تکنولوژی های پرینت سه بعدی است که به سرعت در حال رشد و گسترش است. با این حال موادی که در این نوع روش پرینت سه بعدی استفاده می شود، بیشتر محدود به دو ماده ABS و PLA شده است ولی نیاز به مواد با قابلیت های مکانیکی بهتر منجر به تولید فیلامنت های تازه در حوزه پرینترهای سه بعدی FDM شده است. از آن جا که پارامترهای مختلفی روی کیفیت نهایی قطعات تولید شده با پرینتر سه بعدی تاثیرگذار است، لذا مطالعه و بررس ی اثر این پارامترها اهمیت ویژه ای پیدا می کند. فیلامنت POM یا Polyoxymethylene که با نام های دیگری مثل acetal نیز شناخته می شود با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که دارد (سختی بالا، مقاومت بالا در برابر ضربه و استحکام بسیار بالا) از اهمیت بالایی در این حوزه برخوردار شده است که جهت رسیدن به بهترین کیفیت پرینت، نیازمند مطالعه و بررسی پارامترهای تاثیرگذار می باشد. در این تحقیق تاثیر پارامترهای ارتفاع لایه، دمای نازل، الگوی پرشوندگی و زاویه پرشوندگی پرینت بر روی خواص مکانیکی (استحکام کششی، استحکام خمشی، مقاومت به ضربه و فشار) قطعات مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش های کشش و خمش، زاویه پرشوندگی پرینت و دمای نازل به ترتیب بیشترین تاثیر را بر روی استحکام نمونه ها به خود اختصاص دادند. در آزمایش ضربه، دمای نازل و الگوی پرینت به ترتیب به عنوان تاثیرگذارترین پارامترها معرفی شدند و در آزمایش فشار، الگوی پرینت تاثیرگذارترین پارامتر بود. در حالت کلی بهترین دمای پرینت برای فیلامنت POM دمای 260 درجه سانتی گراد گزارش شد.
کلیدواژه ها:
ساخت افزايشي – پلي اكسي متيلن– POM پرينت سه بعدي – FDM خواص مكانيكي POM
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/998361/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عسگری اقدم، علی و دادگراصل، یعقوب و شیخی، محمدمراد،1398،بررسی اثر متغیرهای فرآیند بر روی خواص مکانیکی قطعات ساخته شده از جنس POM با استفاده ازپرینتر سه بعدی به روش FDM،شانزدهمین همایش ملی و پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید،تهران،،،https://civilica.com/doc/998361
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عسگری اقدم، علی؛ یعقوب دادگراصل و محمدمراد شیخی)
برای بار دوم به بعد: (1398، عسگری اقدم؛ دادگراصل و شیخی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مدیریت فناوری اطلاعات منابع انسانی
- مروری بر مطالعات با محور پرینتر سه بعدی کامپوزیت پلیمری
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.