کاربرد تصویربرداری ریزمقطع نگاری رایانه ای سنکروترونی در دستیابی به مرفولوژی خارجی زنبور Aleoides arnoldii (Hymenoptera: Braconidae: Rogadinae)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنگره بین المللی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: NEWCONF05_098
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 508
نویسندگان
گروه حشره شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرای، ایران،
گروه حشره شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرای، ایران،
آزمایشگاه کاربردهای تصویربرداری تابشی، چشمه نور کارلسروهه، موسسه فناوری کارلسروهه، آلمان
چکیده
مطالعه مرفولوژی و آناتومی جانوران، سنگ بنای اصلی علوم زیستی است. برای جانوران کوچک روش های متداول و کلاسیک نظیر تشریح به دلیل تخریب بافت نمونه و تغییر شکل آناتومی اطلاعات کافی در اختیار محقق قرار نمی گیرد. استفاده از تجهیزات مدرن نظیر سیستم های تصویربرداری ریزمقطع نگاری رایانه ای، روش های غیر تهاجمی موثری را فراهم کرده است. حشرات به دلیل ساختار بافت و اندازه خاص، چالشی در تصویربرداری هستند. در این پژوهش برای دستیابی به داده های مرفولوژی خارجی زنبور پارازیتوئید Aleiodes arnoldii (Hymenoptera:Braconidae) مطابق با نمونه های فیزیکی از اشعه ایکس بر پایه سنکروترون استفاده شده است. تصویربرداری در پایگاه تصویربرداری موسسه تکنولوژی کارلسروه ه انجام گرفته است. در این پژوهش برای اولین بار نمونه های بازسازی شده سه بعدی از عوامل بیولوژیک ایران انجام گرفته است و پیشرفت های حاضر در تصویربرداری بحث شده است. همچنین مرفولوژی خارجی این حشره در قالب تصاویر سه بعدی مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
میکروسیتی پارازیتوئید مرفولوژی سنکروترون ریزمقطع نگاری رایانه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر مدیریت صحیح آبیاری بر رضایت مندی مردم از فضای سبز شهری: مطالعه موردی پارک های شهری
- شناسایی آفات و بیماری های مهم فضای سبز شهر داراب
- تولید انبوه بچه ماهی از نژاد های وارداتی قزل آلای رنگین کمان
- تنظیمکننده های رشد گیاهی و مدیریت تنش خشکی: بررسی تاثیر براسینواستروئید و مالتونین بر عملکرد و ترکیبات آنتی اکسیدانی کاملینا
- اهمیت پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سین بیوتیکها بر کیفیت محصوالت غذایی، تغذیه و سلامت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.