مسئولیت اجتماعی شرکتی و مصادیق موفق آن (نگاهی به شرکت های برتر ملی و بین المللی)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: IAMS16_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 838
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی
دانش آموخته کارشناسی ارشد، مدیریت تکنولوژی،استراتژی و توسعه های صنعتی
چکیده
در سال های اخیر، هرروزه بر حجم و توسعه بنگاه های اقتصادی افزوده می شود و از آنجا که تعداد آنها به صورت مستمر رو به گسترش است، در نتیجه ساختار سازمان و اقتصاد جامعه را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده است. به عبارتی، شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در درون یک ساختار و نظام اجتماعی به مثابه یک خرده نظام اجتماعیعمل کرده و در یک دور نمای گسترده، نوعی وابستگی متقابل میان سایر سیستم ها را به نمایش می گذارند. نظریه مسئولیت اجتماعی شرکت ها، رویکردی متعالی به کسب و کار است که تاثیر اجتماعی یک سازمان بر جامعه را مورد توجه قرار می دهد. مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکت ها یعنی چگونه از طریق کسب و کار مسئولانه ایجاد ثروت کنیم.رفتارهای تجاری شرکت تاثیرات عمیقی بر کارکنان، مشتریان، پیمانکاران، محیط زیست و اخلاق حرفه ای بر جای خواهد گذاشت. در واقع هدف اصلی مسئولیت اجتماعی شرکتی، گرد هم آوردن تمامی بخش ها اعم از دولتی، خصوصی و نهادهای اجتماعی جهت همکاری با یکدیگر است تا موجب همسو کردن مسئولیت های سازمان ها با سیاست های کلان در جامعه گردد و به توفیق، رشد و پایداری کسب و کار و نهایتا توسعه پایدار جامعه منتهی شود. بنابراین موفقیت کسب و کار با پیشرفت جامعه حاصل می شود و رابطه مستقیمی میان این دو برقرار است. اهمیت این موضوع از آنجا آشکار تر می شود که امروزه از 100 اقتصاد برتر دنیا، 51 عدد آنها را شرکت ها تشکیل می دهند. بدیهی است، نقش مسئولیتپذیری اجتماعی شرکت های چند ملیتی موفق که تاثیر آنها بر اقتصاد جهانی از اکثر کشورهای در حال توسعه بیشتر است، می تواند بر روابط و ساختار اجتماعی نهادهای جوامع مدنی تاثیر چشمگیری داشته باشد.کلیدواژه ها
مسئولیت اجتماعی، توسعه پایدار، جامعه مدنی، حفظ محیط زیست،اخلاق اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.