تحلیل اهمیت- عملکرد عوامل سازمانی و نهادی در انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت (مورد مطالعه: دانشگاه تربیت مدرس)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: IAMS16_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 722
نویسندگان
کاندیدای دکتری سیاست گذاری علم و فناوری، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس
کاندیدای دکتری سیاست گذاری علم و فناوری، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
دانشگاه تربیت مدرس برای گذار به نسل سوم دانشگاه ها یعنی دانشگاه های کارآفرین، در خلق ثروت با استفاده از دانش و انجام ماموریت انتقال فناوری دارای ضعف جدی است. هدف این پژوهش بررسی عوامل سازمانی و نهادی تاثیرگذار بر انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت در دانشگاه تربیت مدرس است. زوجی t برای انجام پژوهش از راهبرد پیمایش و برای تحلیل داده ها از تحلیل اهمیت- عملکرد و آزمون استفاده می شود. نمونه آماری شامل 68 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس است که دارای تخصص نظری و تجربه عملی در این حوزه هستند. یافته های پژوهش نشان می دهد که میانگین عملکرد دانشگاه، کمتر از میانگین اهمیت عوامل سازمانی و نهادی است. آزمون t زوجی با استفاده از نرم افزار SPSS نیز اختلاف میانگین بین عملکرد و اهمیت را معنادار نشان میدهد. تحلیل ماتریس اهمیت عملکرد نشان می دهد چارک اول شامل هفت عامل دارای اهمیت بالا و عملکرد پایین، چارک دوم شامل شش عامل دارای اهمیت بالا و عملکرد بالا، چارک سوم شامل شش عامل دارای اهمیت پایین و عملکرد پایین و چارک چهارم شامل پنج عامل دارای اهمیت پایین و عملکرد بالا است. توصیه سیاستی این پژوهش به مدیران دانشگاه تربیت مدرس اتخاذ راهبردهای تمرکز، ادامه روند، اولویت پایین و انتقال منابع به ترتیب برای چهار چارک ماتریس اهمیت- عملکرد است.کلیدواژه ها
انتقال فناوری، تحلیل اهمیت- عملکرد، دانشگاه تربیت مدرس، عوامل سازمانی، عوامل نهادیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.