تاثیر بازاریابی حسی بر تجربه برندو قصد خرید
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: IAMS16_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 896
نویسندگان
استاد گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، مدیریت بازاریابی، دانشکده مدیریت واقتصاد، دانشگاه آزاداسلامی واحدعلوم و تحقیقات تهران، ایران
چکیده
با توجه به رقابتی شدن ک سب وکارها، شرکت ها همواره به دنبال برقراری روابط بلندمدت با مشتریان و حفظ و نگه داری مشتریان وفادار و کسب مزیت رقابتی پایدار هستند . ایجاد تمایز مبتنی بر برند، ابزار مهمی در کسب مزیت رقابتی پایدار محسوب می شود. در یک محیط رقابتی، ارائه تجربیات خاطره انگیز و به یاد ماندنی به مشتریان از طریق حواس می تواند به شرکت ها در کسب مزیت رقابتی و متمایز کردن خود از رقبا کمک کند. هدف از نگارش این پژوهش، بررسی تاثیر بازاریابی حسی بر تجربه برند، ارزش ویژه برند و قصد خرید است. جامعه آماری پژوهش را مهمانان هتل های پنج ستاره شهر تهران تشکیل می دهد. برای تعیین حجم نمونه، از روش نمونه گیری در د سترس ا ستفاده شده و حجم نمونه موردبرر سی 384 نفر می باشد. برای تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های پژوهش از مدل سازی معادلات ساختاری با نرم افزار LISREL استفاده شد. نتایج پژوهش نشان می دهد که محرک های حسی بر تجربه برند و ارزش ویژه برند، همچنین تجربه برند بر ارزش ویژه برند و قصد خرید و نهایتا ارزش ویژه برند بر قصد خرید تاثیر مستقیم و معناداری دارد. بین محرک های حسی و تجربه برند و ارزش ویژه برند و بین تجربه برند و قصد خرید رابطه مثبت معنی دار وجود دارد و ارزش ویژه برند ، قصد خرید را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر یک برند بتواند تجربه های حسی خاص را به روش های مختلف به مشتریان ارائه کرده و تجربه های خاطره انگیز و به یادماندنی ایجاد کند، تمایل مشتریان به خرید آن برند را افزایش می دهدو مشتریان باوجود تجربیات حسی گذشته دیگر به دنبال تجارب جایگزین جدید نیستند و می خواهند تجارب خود را تکرار کنند.کلیدواژه ها
ارزش ویژه برند، بازاریابی حسی، تجربه برند، قصد خریدمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.