شیب نرخ تورم و نرخ کاهش ارزش ریال به ارز در زنجیره تامین مواد اولیه و پیش بینی مالی اقتصادی با شبیه سازی زیر شرایط عدم قطعیت

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی توسعه و ترویج علوم انسانی در جامعه
  • کد COI اختصاصی: HTCONF02_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 664
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید فرید صدری زاده

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران

ناهید هاشمیان بجنورد

استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی، دانشگاه خیام، مشهد، ایران

چکیده

در ارزش گذاری بلند مدت یک پروژه معدنی با رویکرد تنزیل جریان نقدی (DCF) ، با چه نرخ تنزیلی درآمدها و هزینه ها را روی سال تصمیم گیری، در دیاگرام مالی منتقل کنیم در پروژه های معدنی، یک شاخص مالی ابتکاری با جنبه منفی با نماد NPV* نشان داده می شود را ما برای پروژه های تامین ماده اولیه معرفی کرده ایم (صدری زاده، 2017). طبق تعریف این شاخص ارزش هزینه ای است. هزینه با علامت مثبت منهای درآمدهای تجمیعی با علامت منفی می شود. برای محا سبه این شاخص نیاز به تعیین متغیر نام شخص نرخ تنزیل در سال های عمر مفید یا پروژه خواهیم بود. در زنجیره تامین مواد اولیه بویژه در پروژه های ا ستخراج مواد اولیه معدنی، مسایل گزینه واقعی، مسائل مختومه کردن پروژه های معدنی، مطالعات امکان سنجی پروژه های معدنی، تعیین قیمت مواد معدنی در بازار، ارزش مواد اولیه بلند مدت نیاز به محاسبه نرخ تنزیل که خود تابعی از نرخ تورم، نرخ ارز، نرخ بهره، نرخ سود یا حداقل جذب کننده سرمایه گذار، نرخ ریسک می باشد. در این مقاله، به بحث و محاسبه دقیق نرخ تنزیل خواهیم پرداخت. نوسان شیب نرخ تورم در طول سال های اخیر در چند کشور مانند جمهوری ونزوئلا در آمریکای لایین، جمهوری آرژانتین درجنوب آمریکا و جمهوری اسلامی ایران بعنوان بزرگراه، راه اصلی و شاهراه خاورمیانه باعث شده یا یک تکنیک (روش) ابتکاری برای پیش بینی شیب نرخ تورم و شیب نرخ کاهش ریال بر ارز (نرخ ارز)، زیر شرایط عدم قطعیت ابداع کنیم یا با قابلیت 98 % مقادیر ذکر شده بطور تابت و قطعی محاسبه شود. از طرفی دیگر هزینه های نگهداشت، در دسترس بودن فرآیند، پایداری فرآیند و مدیریت موجودی متاتر از متغیر برونزاد اقتصاد کلان، افت ریال نسبت به ارز (نرخ ارز) یا به عبارتی دیگر VES/USD در ونزوئلا، ARS/USD در آرژانتین و IRR/USD در ایران است. چگونه می توانیم حداقل نرخ جذب کننده سرمایه گذاری را (MARR) یا از طرفی دیگر نرخ تنزیل در جریان نقدی تنزیل یافته درپروژه های معدنی پیش بینی ارزش هزینه ای NPV* واقعی چگونه در نظر بگیریم

کلیدواژه ها

نرخ تنزیل، نرخ تورم، نرخ ارز (دلار امریکا یا یورو اروپا)، نرخ ظاهری، نرخ بهره، نرخ بازگشت سرمایه، حداقل نرخ جذب کننده سرمایه گذار، روش برآورد شیب، نرخ بهره تحلیل شده بدون مخاطره.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.