مروری بر روش های کاهش آلودگی پایلوت در سیستم های چندورودی چندخروجی انبوه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: فصلنامه صنایع الکترونیک، دوره: 9، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_SAIRAN-9-4_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 474
نویسندگان
دانشیار مهندسی برق، بخش مهندسی برق، دانشکده فنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات، بخش مهندسی برق، دانشکده فنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات، بخش مهندسی برق، دانشکده فنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
چکیده
سیستم های چند ورودی چند خروجی انبوه یکی از سیستم های پیشنهادی برای نسل پنجم سیستم های مخابراتی بی سیم هستند.در این سیستم ها در هر ایستگاه پایه تعداد زیادی آنتن (صدها و یا حتی هزاران آنتن) مورد استفاده قرار می گیرد که نتیجه اینامر، افزایش ظرفیت، بازده طیفی و همچنین بازده انرژی در مقایسه با سیستم های چندورودی چندخروجی معمولی است.تداخل ناشی از استفاده مجدد از دنباله های پایلوت یکسان توسط کاربرهای سلول های متفاوت در مرحله تخمین کانال،مهمترین عامل محدودیت عملکرد در این سیستم ها است که به عنوان پدیده ی آلودگی پایلوت شناخته می شود. در این مقالهابتدا به بررسی آلودگی پایلوت پرداخته می شود. سپس روش های ارایه شده برای کاهش اثر آلودگی پایلوت، درپنج گروهبا عنوان های روش های براساس پروتکل، روش های پیش کدینگ، روش های مبتنی بر AOA ، روش های کور و روشهایتخصیص پایلوت هوشمند دسته بندی شده و مزایا و چالش های هر روش مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین روشپیشنهادی مبتنی بر تخصیص پایلوت هوشمند برای کاهش آلودگی پایلوت ارایه شده است. روش پیشنهادی مبتی بر گروه-بندی کاربران به دو گروه مرزی و مرکز ی انجام شد. نتایج شبیه سازی بهبود عملکرد سیستم را در حضور روش پیشنهادیدر دستیابی به حداکثر نرخ فراسو و دقت تخمین کانال نسبت به سایر روش های مرجع نشان میدهد. همچنین روش پیشنهادیدیگر مبتنی بر بر ترکیب دو روش مبتنی بر پروتکل و پیشکدینگ نیز ارایه شده است. در پایان حوزه های پژوهشی در ارتباطبا پدیده آلودگی پایلوت در سیستم های چندورودی چندخروجی انبوه نیز معرفی شده اند.کلیدواژه ها
آلودگی پایلوت، پیش کدینگ، تخمین کانال، سیستم های چندورودی چندخروجی انبوه، تخصیص پایلوت هوشمندمقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.