سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: JR_PAFA-2-6_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 274
فایل این مقاله در 31 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 31 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه مدلی مبتنی بر مدیریت دانش جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس
چکیده مقاله:
هدف از بیان این مقاله، ارایه مدلی است مبتنی بر مدیریت دانش جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس و تلاش می شود به این پرسش پاسخ داده شود که: براساس کدام مدل مدیریت دانش می توان فرهنگ دفاع مقدس را بهتر ترویج داد برای پاسخ به این پرسش، با بررسی ادبیات موجوددر حوزه مدیریت دانش، چهار فرضیه با متغیرهای مستقل اجتماعی سازی، برونی سازی، درونی سازی و ترکیب کردن تدوین شد. این پژوهش با روش توصیفی – پیمایشی انجام شد و جامعه آماری آن کلیه کسانی بودند که علاوه بر آشنایی بامدیریت دانش با دفاع مقدس و ارزش های آن اشنا بوده که با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از یک پرسشنامه محقق ساخته متشکل از 24 گویه استفاده شد که ضریب آلفای کرونباخ برای سوالات پرسشنامه برابر 0/86 می باشد، همچنین برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون تی تک نمونه ای استفاده گردید که عمده ترین نتایج آن به این قرار است: مدل نوناکا و تاکیوچی به عنوان یک روش مناسب برای مدیریت دانش، جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس است که براساس این مدل، فرضیه اجتماعی سازی بیشترین تاثیر را داشته و فرضیه های دیگر به ترتیب: درونی سازی ، ترکیب کردن و برون سازی در مراتب دیگر قرار گرفته اند. نتیجه ایکه برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس باید بین افراد، با استفاده از نظریه های اجتماعی ، همکاری ایجاد کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_PAFA-2-6_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/994088/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشید، غلامعلی و پاشایی هولاسو، امین،1391،ارایه مدلی مبتنی بر مدیریت دانش جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس،https://civilica.com/doc/994088
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، رشید، غلامعلی؛ امین پاشایی هولاسو)
برای بار دوم به بعد: (1391، رشید؛ پاشایی هولاسو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سیمای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شعر حمید حلمی البغدادی
- مولفه های مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
- مکتب حاج قاسم و بیداری جهان اسلام
- مکتب شهادت در منتظران ظهور امام زمان (عج): لازمه های انگیزشی و رفتاری
- رویکردهای نظامی و سیاسی و اجتماعی حاج قاسم در مواجهه با بحران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.