بررسی شیوه های خلق کاراکتر برای مسکات با رویکرد هویت ایرانى
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: پژوهشنامه اورمزد، دوره: 12، شماره: 47
- کد COI اختصاصی: JR_OURMAZD-12-47_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 679
نویسندگان
مدرس دانشگاه فنی شریعتی
کارشناسی ارشد ارتباط تصویری
چکیده
پیشرفت روزافزون دانش فناوری و علم دیجیتال و کاربردش در زندگی روزمره ی بشر، یکی ازعلل تغییرات عظیم فرهنگی در کشورها است. ورود فرهنگ های بیگانه و تغییر نوع زندگی مانندپوشش و تغییر نگرش نسبت به مسایل پیرامون مانند صحبت کردن و نوع رفتار، همگی ازدستاوردهای دانش فناوری هستند. در برخی از عرصه های گرافیک شاهد کاراکترهایی هستیم کهبا کپی برداری و نسخه برداری مستقیم از نمونه های خارجی صورت گرفته است و به نوعینمایشگر یک نوع سطحی نگری و بی توجهی نسبت به هویت ایرانی و هنور ایرانی است. یکی ازبزرگترین مشکلات معرفی شخصیت عدم وحدت بصری در هویت سازی است. در واقع تجمیعنظر و اندیشه در طراحی کاراکترهایی با هویت ایرانی وجود ندارد. این عدم هماهنگی در طراحیباعث نوعی پراگندگی در سطح سلیقه و سواد بصری مخصوصا نیروی جوان شده است که بهبی هویتی تصویری دچار می باشد. در نتیجه شکست را به همراه دارد. علل شکست مسکات عدم هماهنگی شخصیت با فضای اطرافش، عدم وجود استراتژی های در پخش های مکرر و نداشتندانش کافی اینماتورها در بخش هویت یابی، از دیگر نقایص محسوب می شود. این پژوهش باروشی توصیفی، تحلیلی، از طریق منابع اسنادی ومشاهده به برسی هویت ایرانی درشخصیت پردازی می پردازد و معرفی شیوه های مختلف شخصیت پردازی سعی می کند درطی آن،طراحی کاراکتر را از یک موضوع ساده و فانتزی (استیکرها) و الگوبردار از منابع خارجیدرطراحی گرافیک امروز ایران، به تصویری نمادین وپیام رسان با تاکید بر هیوت ایرانی از نظرپوشش و فرم، ارتقاء می دهد.کلیدواژه ها
هنرهای تجسمی، هویت، هویت ملی، هویت ایرانی، شخصیت پردازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی گذرا بودن عالم محسوسات در رباعیات بیدل دهلوی
- نقش بحران های هویتی در شعر شاعران معاصر ایران: مطالعه ای تطبیقی بر بحران های فرهنگی، جنسی، اجتماعی و زبانی
- بررسی مولفه های نقد اجتماعی مربوط به کودتای ۲۸ مرداد در اشعار نیما و سایه
- هوش مصنوعی و تحول در آموزش ادبیات فارسی: چالش ها و فرصت ها
- علوم و فنون ادبی در عصر هوش مصنوعی: بازتعریف روش های تدریس و پژوهش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.