مرور اجمالی بر روش های تحلیل عظیم داده و استفاده از روش گرد کردن
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در سیستم هوشمند
- کد COI اختصاصی: ICNTLS01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 675
نویسندگان
دانشجوی دکتری گروه آمار، دانشگاه آزاد اسلامی واحدعلوم و تحقیقات، تهران، ایران.
دانشجوی دکتری آمار، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران.
دانشیارگروه آمار، دانشگاه آزاد اسلامی واحدعلوم و تحقیقات، تهران، ایران
چکیده
امروزه چالش اصلی همه حوزه های شبکه و پایگاه داده، موضوع داده های عظیم است. داده های عظیم مفهومی است که عمر چندان درازی ندارد و بطور کلی به افزایش حجم اطلاعات غیرساختارمند و یکپارچه در کنار ذخیرهسازی و پردازش آنها می پردازد. داده های عظیم اکنون چالش اصلی شبکه های گسترده و شرکت های بزرگ است. این داده ها از تراکنش های برخط (آنلاین)، پست های الکترونیک، ویدئوها، صوت ها، کلیک کردن ها، وقایع ثبت شده و ارسال ها، درخواست های جستجو، یادداشت های درست، تعاملات شبکه های اجتماعی، داده های علمی، سنسورها و تلفن های همراه و برنامه های کاربردی آنها تولید می شوند. آنها بر روی پایگاه داده ها که به شکل حجیم رشد می کنند، ذخیره می شوند و فرآیند ذخیره سازی، شکل دهی، مدیریت، به اشتراک گذاری، تحلیل و نمایش آنها از طریق ابزارهای نوعی نرم افزار پایگاه داده ها، به دشواری انجام می شود. از این رو تحلیل های دقیق بر رویاین داده های عظیم، منجر به تصمیم گیری های با اطمینان بیشتری شده و تصمیمات بهتر، می تواند معنای کارایی بیشتر عملیات، کاهش هزینه ها و کاهش مخاطره ها باشد. لذا به بررسی داده های عظیم و چالش های این نوع داده ها می پردازیم. در این مقاله برای نشان دادن مزایای پارامترهای گردکردن، یک مطالعه شبیه سازی و یک نمونه واقعی داده ها را با استفاده از داده های الکتروانسفالوگرافی ارائه می کنیم.کلیدواژه ها
داده های عظیم؛ رایانش ابری؛ اینترنت اشیا، تحلیل دادهمقالات مرتبط جدید
- پایش تغییرات پهنه های آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تحلیل شاخص NDWI
- ارائه یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط جدید به جهت ترکیب واحدها برای راه اندازی یک نیروگاه برق آبی در مقیاس بزرگ
- خصوصی سازی مدیریت ریسک در حوزه آب و فاضلاب (مطالعه موردی: شرکت آب وفاضلاب تهران)
- بنچمارکینگ آب واحدهای مسکونی شهری، ضرورت و کاربردها
- شناسایی عوامل موثر بر تسهیل صادرات خدمات فنی و مهندسی مرتبط با صنعت آب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.