یک راهکار مهندسی ترافیک جهت کنترل جریان و ازدحام از طریق بهبود مقیاس پذیری در شبکه های مبتنی بر نرم افزار
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی تکنولوژی در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ETECH04_076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 702
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
عضو هیئت علمی و دانشیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
عضو هیئت علمی و استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
چکیده
مهندسی ترافیک مکانیسمی مهم برای بهینه سازی کارایی یک شبکه ی داده با استفاده از تحلیل پویا، پیش بینی و تنظیم رفتار داده های ارسالی است. SDN با در اختیار گذاشتن یک دید سراسری از شبکه، امکانات جدیدی را مانند برنامه های مسیریابی، اندازه گیری، نظارت و مدیریت ترافیک به ارمغان می آورد در این مقاله مهندسی ترافیک در شبکه های مبتنی بر نرم افزار را در قسمت های سنجش ترافیک و مدیریت ترافیک مورد تحلیل و بررسی قرار خواهیم داد. نحوه عملیات بر روی جریان ها به دو بخش پذیرش جریان جدید به شبکه و نگهداری جریان موجود در شبکه تقسیم شده است همچنین جریان ها به صورت چند رسانه ای و داده، برای هر کدام از بخش ها مورد بررسی قرار می گیرد در این راستا روش پیشنهادی بر مبنای استفاده از تونل و ایجاد LSP بین هر دو سوئیچ لبه انتهایی و بکارگیری mpls lable در جداول جریان می باشد و مکانسیم هایی جهت محاسبه تاخیر و هزینه تونلها و همچنین روش هایی در راستای توازن بار، ایجاد کیفیت سرویس، کنترل ازدحام و مدیریت خرابی ارائه خواهد شد. همانطور که نتایج بدست آمده نشان می دهد در قسمت پذیر جریان از همه تونل های تعریف شده در شبکه به حالت توزیع شده استفاده شده و تاخیر تونل هایی که برای جریان های چند رسانه ای تخصیص داده شده است کمتر از تاخیر تونل های دیگر می باشد و در بخش نگهداری جریان بعلت وجود ازدحام و اولویت جریان چند رسانه ای جریان های داده بلوکه شده تا جریان چند رسانه ای در تونل جدید با افت کیفیت سرویس مواجه نگردد.کلیدواژه ها
مهندسی ترافیک، کنترل ازدحام، مدیریت جریان، توزیع بار، کیفیت سرویس، مدیریت خرابی، تونلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.