مروری بر روی انواع ذخیره سازهای انرژی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICELE05_258
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 792
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمهدی جعفری

کارشناسی ارشد برق و قدرت.دانشگاه شاهد.

مهسا یوسفی رمدانی

کارشناس برق .دانشگاه شاهد

چکیده

یکی از مسائلی که امروزه در سیستمهای قدرت مورد توجه برنامه ریزان و بهره برداران سیستم قرار گرفته، تغییر زیاد و عدم یکنواخت بودن منحنی بار در ساعات مختلف شبانه روز می باشد. این موضوع باعث شده تا فقط در ساعات پیک بار از تمامی ظرفیت نصب شده استفاده گردد و در ساعات کم باری و میان باری مقدار زیادی از ظرفیت نصب شده خارج از مدار باشد. این مشکل در شبکه های قدرت دنیا که دارای منحنی های بار با تغییرات زیاد هستند مشاهده میشود. این موضوع محققان را برآن داشته است تا با نگاهی به تجربیات بشر و پیش زمینه ذخیره سازی از دیرباز، در اندیشه ذخیره کردن انرژی الکتریکی باشند. از آنجایی که هزینه تولید برق و قیمت فروش آن در ساعات مختلف شبانه روز با توجه به راه افتادن بازار برق، تفاوتهای چشمگیری دارد، بنابراین ایده ذخیره سازی برق در ساعات غیرپیک و استفاده از آن در ساعات پیک مطرح می شود. سیستم های ذخیره ساز انرژی به عنوان یک راهحل برای چالش فوق از طریق تسهیل در افزایش نفوذ منابع انرژی تجدید پذیر، کمک به کنترل فرکانس، به تعویق انداختن توسعه خطوط انتقال، کاهش نوسانات ولتاژ، افزایش کیفیت توان و قابلیت اطمینان میباشند.

کلیدواژه ها

ذخیره سازی انرژی،انرژی تجدیدپذیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.