سال انتشار: 1398
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران
کد COI مقاله: ICELE05_191
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 596
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود کنتراست تصویر با انتخاب الگوریتم مناسب متعادل سازی هیستوگرام و پارامترهای آن در تصویربرداری اشعه ایکس در رادیولوژی
چکیده مقاله:
تصاویر اشعه ایکس به پزشکان کمک می کند تا در تشخیص بیماری به طور شایسته ای عمل کنند. اما کیفیت تصویر اشعه ایکس همیشه در حد مطلوبی نیست زیرا مقدار اشعه ایکسی که به بیمار تابانده می شود محدود شده است تا صدمه ای به بیمار نرسد. ارتقای تصویر می تواند راه حل خوبی برای این مشکل باشد. با کمک تکنیک های ارتقای تصویر می توان نمود بصری یک تصویر را بهبود داد و برای پردازش بعدی، شرایط بهتری فراهم آورد. تکنیک های زیادی برای ارتقا ابداع شده اند. در این مطالعه سه روش حفظ روشنایی برابری هیستوگرام (BBHE)، برابری هیستوگرام زیر تصویر دوگانه (DSIHE) و حداقل میانگین خطای برابری روشنایی هیستوگرام (MMBEBHE) انجام شد. هدف از انجام این مطالعه ارائه نسخه جدید از هیستوگرام، بهبود کنتراست و تنظیمات میزان روشنایی یک تصویر با کمک تکنیک هیستوگرام و بکار گیری فیلتر های بالا گذر و پایین گذر جهت تعیین و معادل سازی ویژگی هایی تصویر بود. نتایج این مطالعه ارائه کننده بهبود کنتراست تصویر با انتخاب الگوریتم مناسب متعادل سازی هیستوگرام و پارامترهای آن جهت تصویربرداری اشعه ایکس در رادیولوژی بود. روش پیشنهادی از لحاظ محاسباتی برنامه ای قابل پیاده سازی بر روی دستگاه های تلفن همراه و دوربین های کم حجم است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICELE05_191 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/988522/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رنجبر، امین و رنجبر، آزاده و صادقی، مهران،1398،بهبود کنتراست تصویر با انتخاب الگوریتم مناسب متعادل سازی هیستوگرام و پارامترهای آن در تصویربرداری اشعه ایکس در رادیولوژی،پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/988522
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رنجبر، امین؛ آزاده رنجبر و مهران صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1398، رنجبر؛ رنجبر و صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 7,875
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع امرسان
- بررسی و شناخت سیستمهای ماتی پلکس در خودرو
- نقش تحقیق و توسه در صنایع مخابراتی راه دور ایران
- استخراج پلاکهای بیماری MS از تصاویر MRI (پردازش تصویر)
- تولید انرژی الکتریکی در انرژی حرکتی انسان به هنگام راه رفتن به روش مکانیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- سیستم های تصفیه ، فیلترها و نانوفیلترهای هوا در نیروگاه های برق
- حفاظت سیستم های قدرت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.