مستندات ارزیابی امنیت در تجارت الکترونیکی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس علوم کامپیوتر، مهندسی برق و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: CETE01_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حسن زارع

کارشناس دانشگاه شیراز

عرفانه نوروزی

استادیار تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

چکیده

سرتان بسیار شلوغ است و وقت کافی برای رفتن به بازار و خرید اجناس مورد نیاز خود ندارید، یا به دلیل آلودگی های هوا و ترافیک شهر ترجیح می دهید قید خرید را بزنید! شاید هم از بس خیابان ها را پیموده اید و کالای مورد نیاز خود را پیدا نکرده اید خسته شده اید. در چنین شرایطی واقعا عالی است که با چند کلیک بتوانید تمام خریدهای خود را در چند دقیقه انجام دهید و حتی ناهارتان را هم سفارش دهید تجارت الکترونیک پدیده ای که به سرعت درحال فراگیر شدن است ، توانسته این امکان را در اختیارمان بگذارد. در این مقاله میخواهیم تجارت الکترونیک را بهتر بشناسیم و با مزایا و معایبش آشنا شویم. شاید روزی خواستید برای یکبار هم که شده از فروشگاه های اینترنتی خرید کنید تجارت الکترونیک، برای نخستین بار در دهه ی 1960 و از طریق یک مبادله ی الکترونیکی داده ها (EDI) بر روی شبکه هایارزش افزوده (VANs) معرفی شد و با افزایش دسترسی به اینترنت و ظهور فروشندگان آنلاین محبوب در دهه ی 01990 و اوایل دههی 2000 ، رشد کرد. برای نمونه، وبسایت آمازون، کار خود را در سال 1995 و در گاراژ جف بزوس (Jeff Bezos)به عنوان کسب و کار حمل ونقل کتاب شروع کرد. یا وبسایت EBay که امکان خرید و فروش آنلاین میان مصرف کنندگان را فراهم میکند، در سال 1995 مزایده های آنلاین را به جهان معرفی کرد و در سال 1997 و با استقبال شدید از عروسک هایBeanie Babies ، شهرت و محبوبیت بسیار زیادی یافت. بازار در حال تغییر، فرصت بزرگی را برای کسب و کارها فراهم می کند تا ارتباط خود با مشتری را بهبود دهند و بازار خود را در دنیای آنلاین گسترش دهند. بر اساس Statista ، تا سال2013 ، میزان فروش جهانی تجارت الکترونیک، به 1,2 تریلیون (10000 میلیارد) دلار رسید و میزان فروش گوشی تلفن همراه در ایالات متحده نیز، به 38 میلیارد دلار رسید. بیش از 40 درصد از کاربران اینترنت (در مجموع 0 میلیارد نفر)، کالاهایی رابه صورت آنلاین خریداری کرده اند. این ارقام همچنان به رشد خود ادامه خواهند داد، زیرا استفاده از گوشی همراه و اینترنت، هم در ایالات متحده و هم در بازارهای در حال توسعه در سراسر جهان، در حال گسترش است

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک به روش اصلی انجام معاملات، ابزارهای الکترونیکی مانند اینترنت، تلفن، تلویزیون و کامپیوتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.