بررسی تاثیر رفتار مصرف کنندگان در پیاده سازی بانکداری الکترونیکی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی آینده پژوهی،مدیریت و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: FRMSD01_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 903
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه زینتی

گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش، تهران، ایران دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی

محمدصفدر کشاورزپور

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش، تهران، ایران

چکیده

هدف اولیه از این تحقیق گردآوری و بررسی دیدگاه های مختلف در خصوص بررسی تاثیر رفتار مصرف کنندگان در پیاده سازی بانکداری الکترونیکی میباشد. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی، به صورت توصیفی- پیمایشی و از نوع همبستگی است. جامعه ی آماری تحقیق، کلیه بانکهای دولتی و خصوصی شهر تهران به تعداد 460 بود که با توجه به تقسیم بندی جغرافیایی (غرب، شرق، شمال، جنوب و مرکز)، از هر بانک تعداد پنج نفر و در مجموع 210 نفر به عنوان نمونه آماری با استفاده از روش طبقه بندی خوشه ای انتخاب شد. اطلاعات مورد نیاز برای بخش نظری، از طریق مطالعات کتابخانه ای و در بخش دادهای از پرسشنامه استاندارد شریف و همکاران (2018) استفاده شد. داده های جمع آوری شده با استفاده از پرسشنامه در دو بخش توصیفی و استنباطی و با استفاده از آزمون های نرمالیتی (K-S) و مدلسازی معادلات ساختاری و از نرم افزارهای SPSS23 و Smart PLS 2 تجزیه و تحلیل شدند. یافته های تحقیق نشان داد آگاهی ادراک شده و گزینه چند زبانه با پذیرش بانکداری الکترونیکی رابطه ای مثبت ندارد و دسترسی به منابع، خودکارآمدی،توانایی ادراک شده، کیفیت اطلاعات درک شده، اعتماد ادراک شده، امنیت ادراک شده با پذیرش بانکداری الکترونیکی رابطه ای مثبت دارد. همچنین، عدم اطمینان ادراک شده با اعتماد بانکی موبایل رابطه ای منفی دارد.

کلیدواژه ها

دسترسی به منابع، خودکارآمدی، توانایی ادراک شده، کیفیت اطلاعات درک شده، اعتماد ادراک شده، امنیت ادراک شده، پذیرش بانکداری الکترونیکی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.