آینده پژوهی مدل کسب و کار الکترونیکی در یک شرکت تولیدی مواد غذایی در شهر کرمانشاه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی آینده پژوهی،مدیریت و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: FRMSD01_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 669
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد جمشیدی

استادیار گروه مدیریت و کارآفرینی ، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران

سعید بخشی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران

چکیده

ایران که در کنار کشورهایی چون هندوستان و ترکیه، حرفی برای گفتن در صنعت تولید مواد غذایی دارد. در چنین شرایطی و چنین بازار پر رقابتی شرکتهایی موفقتر خواهند بود و میتوانند به بقای خود ادامه دهند و سهم بیشتری از این بازار بزرگ را از آن خود کنند که به اینترنت و تجارت الکترونیک در حوزه ی صنعت خود توجه بیشتری نمایند. یکی از عمدهترین آینده نگری های تجارتی استفاده از اینترنت و بستر آن برای فعالیتهای اقتصادی و کسب و کار الکترونیکی است. کسب وکار الکترونیکی فعالیتهای گوناگونی از قبیل مبادله الکترونیکی کالاها و خدمات و تحویل فوری مطالب دیجیتالی و انتقال الکترونیکی را در بردارند. کسب و کار الکترونیکی که زمانی تنها به تعداد محدودی بنگاه و موسسه محدود بود و در حال حاضر به عصری وارد شده است که حدود یک چهارم جمعیت جهان به عنوان عضو و کاربر شبکه و بخش زیادی از آنها به صورت مصرف کننده در آن حضور دارند. جامعه آماری پژوهش حاضر مدیران و کارشناسان در یک شرکت موادغذایی میباشد. نمونه گیری محدود از مدیران وکارشناسان شرکت تولیدی صورت میگیرد با توجه به اینکه انتخاب ابزارها به هدف و روش تحقیق بستگی دارد در این مقاله جهت جمع آوری داده ها از مدارک و اسناد، پرسشنامه و مصاحبه با خبرگان استفاده میشود. نتایج نشان داد برای طراحی مدل کسب و کار الکترونیکی باید اولویت اول را بر منابع و شایستگی های کسب و کار الکترونیکی تمرکز نمائیم و سپس بر پیکربندی ارزش و شرکای تجاری. همین طور شرکت موادغذایی در چندین مورد از وضعیت مطلوب عنوان شده توسط خبرگان انحراف داشته که بهتر است این شرکت به جای بخش بندی مشتریان بر سازماندهی و پیکربندی ارزش اولویت تاکید نماید و به شرکای تجاری خود با دید و اولویت بالاتری نگاه کند. در موارد دیگر با چشم پوشی از انحرافات جزئی، اولویت نگرش به ابعاد مدل کسب و کار در شرکت موادغذایی با دیدگاه خبرگان تطابق دارد.

کلیدواژه ها

مدل کسب و کار، الکترونیکی، شرکت تولیدی، شهر کرمانشاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.