مدیریت وکنترل تعیین تکلیف صحیح و به موقع بیماران در اورژانس

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنگره ملی گزارشهای موردی بالینی
  • کد COI اختصاصی: CCRMED03_255
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 385
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه منصوردهقان

کارشناس – سوپروایزر –واحد توسعه تحقیقات بالینی کمالی- مرکز آموزشی درمانی کمالی- دانشگاه علوم پزشکی البرز کرج- ایران

فاطمه رجبی

کارشناس-سرپرستار - واحد توسعه تحقیقات بالینی کمالی- مرکز آموزشی درمانی کمالی- دانشگاه علوم پزشکی البرز کرج- ایران

طاهره مافی

کارشناس-سوپروایزر–واحد توسعه تحقیقات بالینی کمالی- مرکز آموزشی درمانی کمالی- دانشگاه علوم پزشکی البرز کرج- ایران

سیده کبری میراحمدی

کارشناس-سوپروایزر–واحد توسعه تحقیقات بالینی کمالی- مرکز آموزشی درمانی کمالی- دانشگاه علوم پزشکی البرز کرج- ایران

چکیده

مقدمه: هدف اصلی ارائه خدمات در بخش اورژانس، انجام سریع و دقیق اقدامات درمانی صحیح و تلاش برای رسیدن به تشخیص درست بیماری میباشد سرعت ارائه خدمات در اورژانس جهت کاستن از مرگ ومیر و معلولیت ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. معرفی بیمار : مددجو آقای 92 ساله ایی که بعلت درد شدید شکمی و دیستانسون و گاردینگ شکمی تنفسهای بد بو تنگی نفس وارد اورژانس شده و سابقه آنژیوپلاستی در 15 سال قبل داشته و ازدو هفته قبل دچار یبوست شده توسط پزشک اورژانس ویزیت آزمایشات خونی ارسال شد. بدنبال درد شدید شکمی دچار V.T شد شوک گرفته مشاوره قلب انجام از سوابق بیمار فقط آنژیوپلاستی- تنگی نفس -V.T به متخصص قلب گزارش دستور بستری در CCU داده شد .در ccu ارزیابی اولیه انجام به پزشک قلب اطلاع و ایشان جهت ویزیت بیمار بربالین مراجعه نمودند درخواست مشاوره اورژانسی داخلی و جراح عمومی نمودندو توسط پزشک داخلی سریعا ویزیت درخواست فیکس کردن NGT ارسال آزمایشات و پیگیری مشاوره جراحی دادند. اقدام به گذاشتن NGTگردید در حین انجام کار رفلکس گگ ممدجو تحریک و شروع به استفراغ آغشته به مدفوع گردید مواد برگشتی را آسپیره کرد وسریعا کد99 اعلام وسایل اینوبه آورده شد سریعا اعضاء کد بربالین حاضر شدند ولی بقدری شدت خارج شدن مدفوع از دهان زیاد بود که اینتوبه کردن بیمار امکانپذیر نبود و بعد انجام اقدامات احیا ء بمدت 25 دقیقه در آن شرایط بوی بد و متعفن CPRناموفق بوده وبا تشخیص انسداد روده Expair اعلام گردید.بحث و نتیجه گیری: با افزایش مهارت ارزیابی بیماران شناسایی درست و ارجاع درست بیمار درسرویس مناسب در پرسنل اورژانس و مدیریت آن میتوان از مرگ ومیر ومعلویتهای احتمالی تا حد زیادی کاسته شود. که جهت پرسنل پرستاری و پزشکی توسط معاونت آموزشی مرکز و سوپروایز آموزشی مرکز برنامه ریزی آموزشی صورت گرفته شد.

کلیدواژه ها

ارزیابی اولیه بیمار- شرح حال بیمار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.