تاثیرحسابرسی عملکرد وتوسعه تکنولوژی در تصمیم گیری مدیران سازمان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
  • کد COI اختصاصی: TGCE04_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 406
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا صدراعظم نوری

چکیده

با توسعه تکنولوژی در صنایع و ایجاد تغییر و تحول در سیستم های تولیدی سازمان ها چنان با پیچیدگی و تغییرات شدید روبرو شده اند که مدیریت به تنهایی نمی تواند نسبت به محیط خود در سازمان شناخت کافی داشته باشد. به همین دلیل, مدیران نمی توانند با اتکا به تجربیات شخصی, حتی اطلاعات منعکس شده در صورت های مالی به وظایف خود به نحو احسن عمل نمایند . امروزه به جرات می توان گفت که هر تصمیم مدیریت ، آثار و نتایج مالی در پی دارد ، به همین جهت مدیریت برای اخذ هر تصمیمی به اطلاعات مالی نیازمند است. وظیفه تهیه این اطلاعات و پردازش آنها به عهده سیستم های اطلاعاتی حسابداری است.رابطه موجود بین ویژگی های کیفی اطلاعات حسابداری مدیریت و استفاده از این اطلاعات در تصمیم گیری موضوع این مقاله می باشد. با توجه به این که اطلاعات حسابداری مدیریت به عنوان ابزار مدیریت در تصمیم گیری تلقی می گردد و هدف از ایجاد و گسترش آن کمک به مدیریت می باشد، اگر مدیریت به هر دلیلی از آن استفاده ننماید، آن اطلاعات هیچ گونه ارزشی برای سازمان نخواهد داشت. یکی از عوامل مهم عدم استفاده مدیریت از اطلاعات حسابداری این است که این اطلاعات کیفیت لازم را ندارد. براساس یافته های این تحقیق، اگر اطلاعات حسابداری دارای کیفیت لازم باشد، مدیریت در تصمیم گیری های خود از آن استفاده می کند. البته همه ویژگی های کیفی اطلاعات حسابداری به یک اندازه بر استفاده از اطلاعات حسابداری مدیریت موثر واقع نمی شوند . در این پژوهش که ترکیبی از روش های کتابخانه ای و میدانی می باشد و از نظر زمانی از نوع مقطعی است.فرضیه ها به بررسی ویژگی های کیفی سیستم اطلاعاتی حسابداری یعنی قابل فهم بودن ،مربوط بودن،قابل اتکا بودن ،قابل مقایسه بودن و به موقع بودن پرداخته اند.این پژوهش به روشهای کتابخانه ای و میدانی می باشد .

کلیدواژه ها

تصمیم گیری ، حسابداری عملکرد ، سیستم اطلاعاتی حسابداری ، حسابداری مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.