تعیین تاثیر بازی وار سازی بر قصد استفاده از اپلیکیشن های موبایلی و تاثیر تجاری دربانکداری الکترونیک با در نظر گرفتن نقش میانجی عوامل اجتماعی(مورد مطالعه: بانکداری الکترونیک بانک انصار)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین همایش ملی حسابداری ،اقتصاد و نوآوری در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: AEIM03_128
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 894
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر خمسه ای

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش تجارت الکترونیک، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد یادگار امام خمینی، دانشگاه آزاداسلامی، تهران، ایران

نازنین پیله وری سلماسی

دانشیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد یادگار امام خمینی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

سیدمهرداد پیدایی

استادیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد یادگار امام خمینی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

این مطالعه بررسی تاثیر بازی وار سازی بر قصد استفاده از اپلیکیشن های موبایلی و تاثیر تجاری در بانکداری الکترونیک بانک انصاربا در نظر گرفتن نقش میانجی عوامل اجتماعی می پردازد. این تحقیق، یک پژوهش کاربردی و از نوع توصیفی می باشد. جامعهمورد مطالعه در پژوهش حاضر، مشتریان شعبات مختلف بانک انصار در تهران می باشد. با استفاده از روش نمونه گیری تصادفیساده و با استفاده از جدول مورگان، از بین 300 نفر از افرادی که در بانک انصار حساب دارند و از اپلیکیشن و خدمات بانکداریالکترونیکی این بانک استفاده می کنند، 169 نفر به عنوان حجم نمونه تعیین شد و پس از تشریح کامل گیمیفیکیشن و کاربردهایآن، پرسشنامه بین آنها تقسیم شد. پس از جمع آوری پرسشنامه ها و کنار گذاشتن پرسشنامه های پاسخ داده نشده یا ناقص، درنهایت 159 پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفتند. براساس نتایج آزمون مدلیابی معادلات ساختاری ونیز روش حداقل مربعات جزیی، بازی وار سازی بر احتماعی بودن و لذت بخشی تاثیر مثبت و معنی دار دارد. همچنین اجتماعیبودن بر سهولت استفاده و قصد استفاده تاثیر مثبت و معنی دار دارد. سهولت استفاده بر مفید بودن و لذت بخشی تاثیر مثبتمعنی دار دارد. مفید بودن نیز بر لذت بخشی و قصد استفاده تاثیر مثبت و معنی دار دارد. در نهایت قصد استفاده بر تاثیر تجاریاثر مثبت و معنی دار دارد.

کلیدواژه ها

بازی وار سازی، اجتماعی بودن، قصد استفاده، تاثیر تجاری، لذت بخشی، مفید بودن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.