عوامل موثر بر قصد استفاده از خدمات الکترونیک بانک (مطالعه مروری)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین همایش ملی حسابداری ،اقتصاد و نوآوری در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: AEIM03_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 988
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شبنم زارع

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی. گرایش بازاریابی. دانشگاه شیراز

ابوالقاسم ابراهیمی

دانشیار بخش مدیریت. دانشگاه شیراز

چکیده

صنعت بانکداری کشور در دهه جاری از نظرکمی شاهد افزایش تعداد بانک ها، موسسات مالی و اعتباری و صندوق های قرضالحسنه بوده است همچنین از نظر کیفی شاهد تحولات شگرفی چون بانکداری الکترونیک، بانکداری همراه و... نیز بوده استبانک ها در عرصه تحولات تجاری توجه شایانی به ایجاد تحولات ساختاری در نظام های دریافت و پرداخت پول و ایجادتسهیلات در روند خدمت رسانی به مشتری کرده اند. می توان ادعا کرد، یکی از دلایل اقبال عمومی به تجارت الکترونیک توجهمدیران بانک ها به اهمیت و لزوم این پدیده بوده است که در نتیجه به گرایش و توجه جدیتر آنها برای فراهم کردن ساختاربانکدرای الکترونیکی انجامیده است. با توجه به رقابت شدید بانک ها در حوزه خدمات بررسی قصد استفاده از خدماتالکترونیک مشتریان بانکها ضروری به نظر میرسد. هدف از نگارش این مقاله به وجود آموردن دید کلی از قصد استفاده ازخدمات الکترونیک بانک است و با توجه به پژوهش های بررسی شده کیفیت خدمات الکترونیک، انجام خدمات وعده داد شده،گستردگی مناسب جغرافیایی، سودمندی ادراک شده، هزینه ادراک شده، آگاهی از برند، تصویر برند، کیفیت سیستم، کیفیتاطلاعات، امنیت ادراک شده، ریسک سلامت، نگرش فرد به تجارت الکترونیک، هنجار ذهنی، رسیک کلی ادراک شده از تجارتالکترونیک، نوآوری پذیری فرد، سازگاری ادراک شده، سودمندی ادراک شده، سهولت استفاده ادراک شده، انتظارات مربوط بهعملکرد، انتظارات مربوط به تلاش، اثر اجتماعی، شرایط تسهیل کننده، جنسیت، شرایط تسهیل کننده، اعتماد اولیه بر قصداستفاده از خدمات الکترونیک بانک تاثیرگذار هستند.

کلیدواژه ها

قصد استفاده، خدمات الکترونیک بانک، خدمات الکترونیک، بانکداری الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.