تاثیر بکارگیری کشتی های خودران بر عملیات دریایی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی صنعت،تجارت و علوم دریایی
  • کد COI اختصاصی: LANCONF01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 917
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا بچاری لفته

کارشناس ارشد مهندسی حمل و نقل دریایی

سید منصور نجفی شوشتری

کارشناس ارشد مهندسی حمل و نقل دریایی

چکیده

فناوری کشتی های بدون سرنشین یا خودران چیز جدیدی نیست و در چند سال اخیر برای صنعت حمل و نقل دریایی کارآمد، سازگار با محیط زیست و ایمن و از به روز ترین مباحث بوده است. در حقیقت، شناورهای سطحی که به صورت اتوماتیک کنترل می شوند، از چندین دهه قبل وجود داشته اند. در این کشتی ها ارتقاء ایمنی جالب توجه ترین و مهم ترین جنبه توسعه آنها است. استفاده از این کشتی ها اثرات مثبت و منفی ایمنی به همراه خواهد داشت. علاوه بر ارتقاء ایمنی می توان به حذف خدمه بر روی کشتی و بهبود رقابت بین شرکت های کشتیرانی اشاره کرد که در نهایت باعث حذف برخی از هزینه های عملیاتی می شود. بنابراین، به نظر می رسد بکارگیری این کشتی ها توسط شرکت های کشتیرانی بسیار صرفه اقتصادی داشته و سود را افزایش می دهند. در این مقاله، علاوه بر مرور پروژه های در حال اجرا در زمینه کشتی های خودران، چالش های بکارگیری این کشتی ها مورد بحث قرار می گیرد. این مقاله نشان داد که مهمترین چالش در بکارگیری این کشتی ها بحث امنیت ارتباطات و به بیان دیگر امنیت سایبری در آنها است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.