بررسی سیستماتیک مزایا و خطرات استفاده از IoT توسط سازمان ها

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس دستاوردهای نوین و به روز در علوم مهندسی و فناوری های جدید
  • کد COI اختصاصی: DMFCONF06_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 708
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین موذن رضامحله

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

حمیده فرج پورپیربستی

دانشجو دکترای مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

چکیده

در مورد مضرات و خطرات IoT توسط سازمانها باید به پذیرش تکنولوژی و تاثیر اجتماعی توجه کند. فرزند خواندگی IoT ممکن است عواقب ناخواسته ای به همراه داشته باشد. کسب سود از IoT ممکن است نیاز به اینترنت زدایی از اشیا((IoT داشته باشد که ممکن است مزایای زیادی برای سازمانها داشته باشد، اما همانند دیگر فرزند خواندگی تکنولوژی ممکن است ریسکهای پیش بینی نشده را ایجاد کرده و نیاز به تحولات سازمانی قابل توجهی داشته باشد. این مقاله، پذیرش IoT را توسط سازمانها تحلیل میکند، و مزایا و خطرات IoT را شناسایی میکند. از مزایای مورد انتظار و خطرات با هدایت یک مطالعه ادبیات جامع انجام میشود. سپس مطالعات موردی در زمینه مدیریت دارایی به منظور بررسی مزایا و خطرات واقعی جهان اجرا شد. دوگانگی تکنولوژی به عنوان لنز نظری ما برای درک تعاملات بین سازمان و تکنولوژی مورد استفاده قرار میگیرد. نتایج این دوگانگی را تایید میکند که به دست آوردن منافع در مدیریت دارایی، تغییرات غیر منتظره اجتماعی ایجاد میکند که منجر به تحول ساختاری سازمان میشود IoT .میتواند پس از پرداختن به ریسکهای غیر منتظره و ایجاد تغییرات سازمانی لازم، سازمانها را با منافع زیادی تامین کند. لازم است تغییراتی در سازمان، فرایندها و سیستمها ایجاد شود تا قابلیتها را توسعه دهد و اطمینان حاصل کند که IoT با اهداف سازمان متناسب است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، داده های پیوندی، مطالعه موردی، مدیریت دارایی، شهرهای هوشمند، دوگانگی فناوری، نظریه ساختار.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.