تاثیر پارامترهای مقاومتی خاک و مقاومت کششی ژئوتکستایل بر پایداری شیروانی های خاکی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین همایش ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک
- کد COI اختصاصی: NCSEG01_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1629
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی ژئوتکنیک (عمران _خاک و پی )، مهندسین مشاور قدس نیرو
کارشناس ارشد مهندسی ژئوتکنیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
در این تحقیق آنالیزهای عددی شیروانی برای 6 مورد خاکریز مسلح با استفاده از نرم افزارهای اجزاء محدود وتعادل حدی 8.2Slide-V4.2 ،PlaxisV انجام گردیده و نتایج حاصل مورد بررسی و مقایسه قرارگرفته است. نتایج حاصل از آنالیزهای پایداری نشان دهنده کم بودن مقادیرضرایب اطمینان پایداری حاصل از روش اجزاء محدود نسبت به روش های تعادل حدی می باشد، که این مسئله بخاطر فرضیات ساده کننده موجود در فرمولاسیون روش های تعادل حدی می باشد، فرضیات ساده کننده جزء معایب روش های تعادل حدی بوده و موجب اختلاف بین ضرایب اطمینان حاصل از این روش ها با روش دقیق تر اجزاء محدود شده است. در مدل رفتاری اجزاء محدود بدلیل درنظر گرفتن شرایط واقعی تنش با انجام آنالیزهای تنش- کرنش، نتایج نزدیک به واقعیت را نشان می دهند. بنابراین می توان گفت ضریب اطمینان پایداری روش های تعادل حدی نسبت به روش اجزاء محدود نتایج محافظه کارانه تری را نتیجه می دهد. در ادامه به منظور تعیین تاثیر پارامترهای مقاومی خاک و مقاومت کششی ژئوتکستایل برپایداری شیروانی خاکی آنالیزهای عددی با استفاده از مدل رفتاری اجزاء محدود انجام گردیده است. روند افزایش ضریب اطمینان پایداری شیروانی خاکی با افزایش پارامتر زاویه اصطکاک داخلی بین دانه های خاک نسبت به افزایش ضریب اطمینان پایداری شیروانی خاکی با افزایش پارامترچسبندگی بین دانه های خاک یا افزایش مقاومت کششی ژئوتکستایل روند بیشتری را نتیجه می دهد، که نشان دهنده تاثیر بسیار مناسب زاویه اصطکاک داخلی بین دانه های خاک نسبت به دیگر پارامترهای مقاومتی در پایداری شیروانی های خاکی مسلح می باشد.کلیدواژه ها
اجزاء محدود، تعادل حدی، ژئوتکستایلSlide-V4.2 ،PlaxisV8.2مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مزایا و کاربردهای سیمان LC۳
- بررسی تاثیر محتوای فرکانسی زلزله در پاسخهای دینامیکی سازه های بلندمرتبه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه
- بررسی مقایسه رفتار دیوارهای برشی فولادی موجدار تک لایه و دوبل با اتصال بخشی به ستون با زاویه موج دار
- ارزیابی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن خودمتراکم حاوی خاکستر پوسته برنج و خاکستر تفاله نیشکر توام
- ازیابی اثر افزودن نانو لوله های کربنی و نانوذرات رس بر استحکام قطاع پوسته کروی مرکب اپوکسی/الیاف شیشه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.