تحلیل برنامه ریزی راهبردی گردشگری ورزشی اقتصادی (مورد مطالعه: استان چهارمحال و بختیاری)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد علوم فنی مهندسی
  • کد COI اختصاصی: PETEC01_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 485
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میترا حمایت خواه جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمانهای ورزشی

علیرضا امیدی

استاد یار، مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمانهای ورزشی

محبوبه معتمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمانهای ورزشی

چکیده

سابقه و هدف: هدف از این پژوهش تحلیل برنامه ریزی راهبردی گردشگری ورزشی اقتصادی (مورد مطالعه: استان چهارمحال و بختیاری) بود. با توجه اهمیت این صنعت و تاثیر آن در توسعه ی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سبب شده که بسیاری از مدیران حوزه ی گردشگری برای گسترش آن برنامه ریزی و تلاش کنند. مواد و روش ها: روش پژوهش توصیفی، همبستگی بود که به شکل میدانی انجام شد. جامعه این تحقیق 96 نفر بوده است. برای جمع آوری داده های تحقیق از پرسشنامه محقق ساخته گردشگری استفاده گردید. جهت تعیین پایایی پرسشنامه از روش ضریب الفای کرونباخ برای این ابزار در بخش نقاط قوت و ضعف برابر α=0/78 و در بخش فرصت ها و تهدیدات برابر α=0/85 محاسبه گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده- های این تح یق از روشهای آمار ناپارامتریک دو جمله ای و آزمون فریدمن استفاده شده است. کلیه محاسبات با استفاده از نرم افزار spss23 انجام شد. یافته ها: شرایط مساعد آب و هوایی به عنوان مهمترین نقطه قوت و سیستم حمل و نقل به عنوان کم اهمیت ترین ن طه قوت محسوب می شوند. عدم برگزاری مسابقات و تورنمنت بین المللی ورزشی با کیفیت مطلوب به عنوان مهمترین نقطه ضعف و امنیت گردشگران ورزشی به عنوان کم اهمیت ترین نقطه ضعف محسوب می شوند. پتانسیل ایجاد مراکز آموزشی و پژوهشی به عنوان با اهمیت ترین فرصت و رشته های دانشگاهی (هتلداری، گردشگری و مدیریت ورزشی) به عنوان کم اهمیت ترین فرصت محسوب می شوند. نبود امنیت لازم جهت فعالیت بخش خصوصی توسط دولت به عنوان مهمترین تهدید و نبود راهبرد کلان جهت توسعه زیر بناهای گردشگری ورزشی به عنوان کم اهمیت- ترین تهدید محسوب می شوند. بحث: باید با اتخاذ استراتژی های مناسب بر روند تهاجمی و ارتقاء قدرت پیش بینی در راستای توسعه صنعت گردشگری افزود و در مقابل جهت برطرف نمودن نقاط ضعف و تقابل با تهدیدات راهکارهای مطلوبی ارائه نمود.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی راهبردی، گردشگری، گردشگری ورزشی، اقتصادی، استان چهارمحال و بختیاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.